Leto > GRČKA AVIO > Krit Paket Aranžmani > Apartmani Iliostasi Beach Apartments

Apartmani Iliostasi Beach Apartments

(0) Komentara

 • Region:
 • Mesto:
 • Tip Smeštaja:
 • Usluga:
 • Udaljenost od plaže:
 • Prevoz:
 • Ostrvo Krit
 • Hersonisos
 • Hotel
 • avio paket
 • 20 metara od plaže
 • Avio

Hotelski sadržaji:

 • Bazen

 

GRČKA-KRIT 2019 -avio paket

HOTEL

tip sobe

usluga

03.06

13.06

24.06

04.07

15.07

25.07

05.08

15.08

26.08

05.09

broj nocenja

10

11

10

11

10

11

10

11

10

11

Hersonisos

Napomena: CENA JE PO PAKETU PO SOBI SA USLUGOM SMESTAJA , AVIO KARTAMA , TAKSAMA I TRANSFERIMA (PAKET)

Apartmani Iliostasi Beach Apartments

1/2 ( 2 osobe)

NA

708

917

1080

1068

1028

1089

1028

1089

1028

859

  studio

1/3 ( 3 osobe)

NA

1021

1260

1514

1382

1333

1403

1333

1403

1333

1173

apartman   1/4  ( 4 osobe)           NA 1310
1616
1961  1709 1649 1730
1649 1730 1649 1499

 LEGENDA: 1/2-Dvokrevetni studio ; 1/3-Trokrevetni studio ; 1/4- Apartman sa spavacom sobom. NA- Najam

 

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: Povratna avio karta na relaciji Beograd - Krit (Aerodrom N. Kazantzakis) - Beograd (letovi avio kompanije Ellinair), transferi na Kritu aerodrom - hotel - aerodrom (osim u slučaju, ako je Navedeno da transfer nije uključen u cenu), boravak od odabranog broja noćenja (10, 11, 21), sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima, aerodromske takse (aerodromske  takse  u ukupnom  iznosu od 35,94 €, za odrasle i decu (deca od 0 do 2 godine nemaju sedište u avionu.), takse u Beogradu 23,64 €, taksa u Grčkoj 12,30 €, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije na engleskom, ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana

 

PAKET ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom putovanja i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom i troškove međunarodnog putnog osiguranja, po važećoj tarifi osiguravajuće kuće, sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike od 0 do 86 godina starosti u vidu medicinske asistencije po uslovima TRIGLAV  osiguranja. Osnovno osiguravajuće pokriće, obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana. . Od 01.01.2018. svi putnici su u obavezi da plate  Grčku boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta. U hotelima 5* taksa je 4 eur dnevno, po sobi, u hotelima 4* taksa je 3 eur dnevno, po sobi, u hotelima 3* taksa je 1,50 eur dnevno, po sobi. U objektima niže kategorizacije 2*, 1* i apartmanima taksa je 0,50 eur dnevno, po sobi- doplata boravišne takse kao i tačan iznos taksi može biti promenljiv i za sve promene agencija ne snosi odgovrnost.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA 

Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Societe Generale na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. 
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina . 
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana

OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku PUTNO osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguranja.

Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima

zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće

kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA  PO UPLATI AKONTACIJE. 

U slučaju ne dobijanja potvrde , putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.


NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska.

U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, isti možete zameniti lanč paketom.

Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela.

Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu

meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.

ALL INCLUSIVE- SVE UKLJUČENO Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel.

POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.

KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

PUTNA DOKUMENTA: Sva dokumenta aerodromski predstavnik agencije  predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena, poletanja. Po preuzimanju dokumenata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu.

Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

PREDSTAVNIK AGENCIJE - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći ( usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo).

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.

Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,....) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

FAKULTATIVNI IZLETI - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Severna obala ostrva, 1 km od centra Hersonisosa, 25 km od grada Heraklion, 32 km od Agios Nikolaosa. Trgovine, restorani, barovi, taverne - 500 m.

Opis sobe

Ukupno 18 soba: Studios GV or PV (~18 m2), Apartments 1-Bedroom 3 pax GV or PV (~25 m2). Apartments 1-Bedroom 4 pax SV or PV (~30 m2), Apartments 1-Bedroom 5 pax SV (~36 m2).  

U sobama: kuhinjski kutak, stropni ventilator, kada / tuš, fen  za kosu, SAT TV, sef (uz doplatu), mini-frižider, besplatan W i-Fi internet, set za kafu / čaj, balkon / terasa. Bcot - 

Studio GV ili PV (~ 18 m²) francuski lezaj  ili 2 kreveta.

Apartment 1-Bedroom 3 pax GV or PV (~ 25 m²) Odvojena spavaća soba sa francuskim lezajem , dnevni boravak sa kaučem.

Apartment 1-Bedroom 4 pax SV or PV (~ 30 m²) Odvojena spavaća soba sa francuskim lezajem, dnevni boravak sa dva kauča.

Apartment 1-Bedroom 5 pax SV  (~ 36 m²) Odvojena spavaća soba sa francuskim lezajem , dnevni boravak sa tri kauča.

 

VREME POLETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM NIKOLA TESLA U BEOGRADU: Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo o tačnom vremenu leta, sa Beogradskog aerodroma Nikola Tesla, kompanijom Ellinair. Obaveštenje o poletanju aviona Vam dostavljamo najkasnije 24 sata pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga, u vremenu 24 sata pred poletanje, niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona sa Beogradskog aerodroma Nikola Tesla kompanijom Ellinair obavezno kontaktirati agenciju.

Avio prevoznik je ELLINAIR. Putnici će u avionu biti posluženi čajem, kafom, pićem i kolačima. Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 20 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 5 kg koji odgovara standardu ELLINAIR. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni (npr 5€ u sezoni 2018.). Let Beograd - Krit traje oko 1 sat i 50 minuta. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona, putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe aerodroma u Beogradu / Kritu. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba. Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne na let.

ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga , organizator putovanja ne snosi rizik da avio

kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice , manikir setovi i drugi oštri predmeti , bilo kakve tečnosti , gelovi , sprejevi i pene.

IZGUBLJENI I ZAKASNELI PRTLJAG: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen , po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije i predstavnika agencije koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga , nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.

TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik agencije  koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.

Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključeve ( od sobe, sefa) , proverite sva putna dokumenta i platite račune.

 

   

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. dan Beograd - Krit Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre zvanično objavljenog vremena poletanja aviona kod šaltera Ellinair kompanije. Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. 2. dan - 3./4./7./10./11./14./17./18./21./24./25./28. dan Krit- Boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 4./5./8./11./12./15./18./19./22./25./26./29. dan Krit - Beograd Poslednji dan boravka Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let kompanijom Ellinair do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Postavite pitanje

Apartmani Iliostasi Beach Apartments

Apartmani Iliostasi Beach Apartments

Ostavi komentar

(0) Komentara