> > > Vila Hulis

Vila Hulis

(0) Komentara
 • Region:
 • Mesto:
 • Tip Smeštaja:
 • Usluga:
 • Sezona:
 • Prevoz:
 • Skiatos
 • Skiatos
 • Vila (studio/apartman)
 • Najam + prevoz
 • 2018
 • Autobuski ili sopstveni

Studio:

 • Čajna kuhinja
 • Kupatilo
 • Terasa
 • TV
 • Klima uređaj (uz doplatu)
 • WiFI - besplatan

CENE SU IZRAŽENE U EURO VALUTI ZA NAJAM APARTMANA/STUDIA NA BAZI 10 NOĆI/11 DANA ZA SMEŠTAJ I PREVOZ U TABELI PO OSOBI. CENE SA ZVEZDICOM OBUHVATAJU PAKET ARANŽMAN (PREVOZ, SMEŠTA I TRAJEKT)

 

Tip sobe

01.06. 11.06.

11.06. 21.06.

21.06. 01.07.

01.07. 11.07.

11.07. 21.07.

21.07. 31.07.

31.07. 10.08.

10.08. 20.08.

20.08. 30.08.

30.08. 09.09.

09.09. 19.09.

19.09. 29.09.

2 S

139*

179*

199*

259

329

339

339

339

299

229

199*

139*

NAPOMENA:Doplata za pomični ležaj 1/2+1 je 80 % od cene

Cena iz tabele se umanjuje za 50 € u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza.

LEGENDA: S - Studio podrazumeva sobu u kojoj se kuhinjski blok i ležajevi nalaze u istoj prostoriji (1/2 dvokrevetni)

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

- boravak od 11 dana / 10 noćenja sa uslugom po izboru

- prevoz turističkim autobusom (kima, TV/DVD)

- usluge predstavnika organizatora putovanja

- čista posteljina i peškiri pri dolasku i zamena jednom u toku smene

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (OBAVEZNO), posredstvom agencije po osobi za sve putnike po uslovima (oko 1 € za odrase od 18-70 godina, oko 0,50 € za decu od 6 meseci do 18 godina po danu )

- Fakultativne izleti, individualne troškove

- Održavanje higijene u izabranom apartmanu/studiju tokom boravka (čišćenje, pranje sudova, iznošenje smeća...)

-U cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta

NAPOMENA : Putnici u luci Volos napuštaju autobus sa svojim stvarima kada se ukrcavaju na trajekt. Po dolasku na ostrvo, putnike i njihove stvari preuzima i razvozi do izabranih vila lokalni autobus, iznajmljen od strane naše agencije. Vreme povratka poslednjeg dana boravka nije fiksno za svaku smenu, već zavisi od rasporeda vožnje trajekta. Putnici napuštaju vilu u 9h sa stvarima koje ostaju u luci i o kojima se putnik brine do polaska trajekta ka Volosu.

U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 sati, a isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 sati (lokalno vreme). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat. Tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Svaki peti dan se menja posteljina. Objekti su opremljeni peškirima.

· Fakultativne izlete organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativni izleta.

· Ukoliko jedna osoba koristi apartman/studio/ DOPLATA 50 % na cenu iz tabele

 • Ukoliko se spajaju dve smene cena paket aranžmana druge smene se umanjuje za 50 €
 • Ne postoji mogućnost kupovine samo autobuske karte, sem u slučaju dece (videti ispod:“Popusti za decu“)

· Broj putnika po smeni može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku

· Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene. Fakultativni izleti se organizuju samo ako ima dovoljan broj prijavljenih za realizaciju izabranog izleta, prema programu i uslovima inopartnera.

· Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani taksijem, mini-busom, kombijem ili putničkim autobusom. Prevoz se obavlja autobusom turističke klase (klima, audio-video opremom)

· Autobus po dolasku u mesto vašeg boravka staje što je moguće bliže smeštajnom objektu

· Dan pred povratak sa letovanja putnici su dužni da se informišu kod predstavnika ili će biti obavešteni na oglasnoj tabli o tačnom vremenu povratka po lokalnom vremenu

POPUSTI ZA DECU UZ PRATNJU DVOJE ODRASLI U 1/2 S.1/3 S :

 • Dete do 7 godina kada spava u zajedničkom ležaju u pratnji najmanje dve odrasle osobe plaća samo cenu dečije autobuske karte na datoj destinaciji koja iznosi 65€. Ima sedište u autobusu, ali nema svoj ležaj.
 • Dete od 7 do 12 godina u pratnji najmanje dve odrasle osobe plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj redovan ležaj.

 

VILA HULIS – GRAD SKIJATOS

Nalazi se u gradu Skijatosu, na oko 10 minuta šetnje do luke i oko 1,5 km od gradske plaže Megali Amos. U blizini objekta se nalazi autobuska stanica kojom se lako stiže do svih najatraktivnijih plaža na ostrvu kroz svega 15-20 minuta. Vila sadrži otvoren bazen sa ležaljkama i barom namenjenim gostima vile. Svaki studio ima svoj kuhinjski blok, kupatilo, terasu, tv, klima uređaj. Dvokrevetni studiji se nalaze u centralnom objektu na prizemlju i prvom spratu. Vila je sa bazenom i dvorištem kompletno ograđena, tako da ceo kompleks pruža osećaj privatnosti.Bežični internet je uključen u cenu. Klima uređaj se doplaćuje 5€ dnevno.

CENOVNIK (transfer na relaciji luka-vila-luka):

 

Mesto polaska

transfer-odrasli

+12god

transfer deca od 5 do 12 godina

transfer-deca – 5 god.

NOVI SAD, BEOGRAD,

NIŠ

 

1.200,00

 

900,00

 

GRATIS

 

* Cena obuhvata povrtanu kartu za transfer na ostrvu 

1. DAN : Polazak u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja.

2-11. DAN: Dolazak u luku Volos u jutarnjim časovima. Transfer trajektom do ostrva. Smeštaj u izabranu vilu na bazi 10 noćenja/11 dana

12. DAN: Povratak sa Skijatosa u zavisosti od satnice trajekta (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici)

13. DAN: dolazak u Beograd, Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno o zadržavanja na granici 

Postavite pitanje

Vila Hulis

Ostavi komentar

(0) Komentara