Leto > Grčka Apartmani > Polihrono > Vila Kostas

Vila Kostas

(0) Komentara
 • Region:
 • Mesto:
 • Tip Smeštaja:
 • Usluga:
 • Udaljenost od plaže:
 • Sezona:
 • Prevoz:
 • Halkidiki
 • Polihrono
 • Vila (studio/apartman)
 • Najam
 • 20 m od plaže
 • 2020
 • Sopstveni ili Autobusom

Sadržaji u sobama:

 • Čajna kuhinja
 • Kupatilo
 • Terasa

Cene u tabeli su izražene u eur po osobi na bazi na 10 noćenja – paket aranžman (smestaj + autobuski prevoz)

 

VILA

Tip smeštaja

20.05.

30.05.

30.05.

09.06.

09.06.

19.06.

19.06.

29.06.

29.06.

09.07.

09.07.

19.07.

19.07.

29.07.

29.07.

08.08.

08.08.

18.08.

18.08.

28.08.

28.08.

07.09.

07.09.

17.09.

17.09.

27.09.

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

 

KOSTAS

1/2 STD

109*

119*

149

199

239

279

299

299

299

299

229

159

119*

1/3 STD

99*

109*

139

189

219

259

279

279

279

279

219

139

99*

 

 

 

 

LEGENDA: 1/2 STD = dvokrevetni studio; 1/3 STD = trokrevetni studio;

 

Umanjenje za sopstveni prevoz 25 eur po osobi. Smene označene sa * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz

  USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne Societe generale banke za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale na dan uplate.

•30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

•na rate čekovima građana do kraja decembra 2018.god ;

•platnim karticama ;

•putem administrativne zabrane (20% u gotovini na ime rezervacije, ostatak od 80 % na adiministrativnu zabranu zaključno sa 25.12.2018 ( nema popusta i nema uvećanja dela koji se deli na rate administrativnom zabranom)

ARANŽMAN OBUHVATA : Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Halkidiki - Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera .

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.

-boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

NAPOMENA Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice ( odustanka nekog od putnika iz ugovora ) obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela , u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.

DOPLATA ZA POLUPANSION ( u obližnjoj taverni ) iznosi _____€ po osobi zaceo period boravka( doručak - kontinentalni, večera - meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge ( noćenje ili polupansion ) samo prilikom rezervacije aranžmana.

POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 75 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 95 € osim za smene 27.05/06.06- 14.09/24.09.2018., ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 95 € osim za smene 27.05/06.06 - 14.09/24.09.2018.

DOPLATA ZA 1/1 S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukolikodvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom - plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku ( taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja ). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije LUI TRAVEL.Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

VAŽNO U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h , a izla zi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

Vila Kostas se nalazi u Polihronu, udaljena svega 20 m od plaže. Dvokrevetna i trokrevetna studija su raspoređena u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana. Iza vile se nalazi dvorište koje je pogodno za boravak i zabavu dece.

  <p align="center"><strong><em>CENA AUTOBUSKOG PREVOZA</em></strong>     <em>         <strong>za putnike koji koriste samo usluge prevoza</strong>         . Mesta na prevozu su ograničena.     </em>&nbsp;</p>

<div align="center">
<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="2">
            <p align="center"><strong><em>DESTINACIJA</em></strong></p>
            <p align="center">&nbsp;</p>
            </td>
            <td rowspan="2">
            <p align="center"><strong><em>MESTO POLASKA</em></strong></p>
            </td>
            <td colspan="2" valign="top">
            <p align="center"><strong><em>CENA KARTE</em></strong></p>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td valign="top">
            <p align="center"><strong><em>RT</em></strong></p>
            </td>
            <td valign="top">
            <p align="center"><strong><em>OW</em></strong></p>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td rowspan="3" valign="top">
            <p>&nbsp;</p>
            <p align="center">&nbsp;</p>
            <p align="center"><strong><em><u>HALKIDIKI</u></em></strong></p>
            <p align="center">&nbsp;</p>
            </td>
            <td valign="top">
            <p align="center"><em>NOVI SAD</em></p>
            <p align="center"><em>Železnička stanica &ndash; parking kod Lokomotive</em></p>
            </td>
            <td>
            <p align="center"><em>ADL 75 &euro; / CHD do 10 god. 65 &euro;</em></p>
            </td>
            <td>
            <p align="center"><em>ADL 55 &euro; / CHD do 10 god. 50 &euro;</em></p>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td valign="top">
            <p align="center">&nbsp;</p>
            <p align="center"><em>BEOGRAD</em></p>
            <p align="center"><em>parking kod </em>                         <em>tzv</em>                         <em> </em>                         <em>&ldquo;</em>                         <em>Buvljak</em>                         <em>-a&rdquo;</em>                         <em> na Novom Beogradu</em></p>
            </td>
            <td valign="top">
            <p align="center">&nbsp;</p>
            <p align="center"><em>ADL 65 &euro; / CHD do 10 god. 55 &euro;</em></p>
            </td>
            <td valign="top">
            <p align="center">&nbsp;</p>
            <p align="center"><em>ADL 45 &euro; / CHD do 10 god. 40 &euro;</em></p>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
            <p align="center"><em>                             NI&Scaron; &ndash; parking kod Građevinsko-Arhitektonskog                             fakulteta                         </em></p>
            </td>
            <td valign="top">
            <p align="center">&nbsp;</p>
            <p align="center"><em>ADL 60 &euro; / CHD do 10 god. 50 &euro;</em></p>
            </td>
            <td valign="top">
            <p align="center">&nbsp;</p>
            <p align="center"><em>ADL 40 &euro; / CHD do 10 god. 35 &euro;</em>&nbsp;</p>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</div>
<p align="center"><em><u>LEGENDA:</u></em>     <strong><em> RT</em></strong>     <em> &ndash; povratna karta; <strong>OW</strong> &ndash; karta u jednom pravcu;        <strong>ADL</strong> &ndash; odrasla osoba; <strong>CHD</strong> &ndash; dete     </em>     <em>.</em></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><em><u>Napomena o prevozu: </u></em></strong>     <em>         mogući polasci iz Novog Sada bez naknade. Za polazak iz Pančeva doplata         je 10 &euro; po osobi.      </em></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><em><u>Polazak i dolazak autobusa: </u></em></strong>     <em>         Datuma navedenog u tabeli; Povratak sa Halkidikija pretposlednjeg dana         aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju na&scaron;eg predstavnika.     </em></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><em><u>ZA SOPSTVENI PREVOZ </u></em></strong>     <em>         cena aranžmana se umanjuje za 20 &euro; po osobi (prevoz), osim za smene         27.05/06.06 - 14.09/24.09.2018., gde se u slučaju kori&scaron;ćenja sopstvenog         prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Organizator putovanja zadržava         pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez         mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog         iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher (takođe i garanciju, koji         su neophodni za podno&scaron;enje zahteva za vizu &ndash; samo za putnike koji         poseduju plavi paso&scaron;).     </em></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><em><u>U slučaju spajanja smena na na&scaron;em prevozu </u></em></strong>     <em>         cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20 &euro; po osobi, osim za         smene 27.05/06.06 - 14.09/24.09.2018., gde u slučaju spajanja smena         nema umanjenja.      </em></p>
<p style="text-align: justify;"><strong>         <em>             <u>                 Spajanje TRI SMENE moguće je isključivo na sopstvenom prevozu,             </u>         </em>     </strong>     <em>         a ukupna cena aranžmana umanjuje se za 50 eura po osobi, osim za smene         27.05/06.06 - 14.09/24.09.2018, gde u slučaju spajanja smena nema         umanjenja.      </em></p>
<p style="text-align: justify;"><strong><em><u>U slučaju spajanja smena </u></em></strong>     <em> za putnike koji koriste sopstveni prevoz        <strong>nema umanjenja </strong>cene za spajanje smena, već se         ostvaruje samo napred navedeno umanjenje cene od <strong>20 &euro;</strong>         po osobi od jedne smene za kori&scaron;ćenje sopstvenog prevoza.     </em></p>

  1.dan: Putovanje Beograd - Halkidiki - sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Halkidiki - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: Halkidiki - napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd - dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

Postavite pitanje

Vila Kostas

Ostavi komentar

(0) Komentara