> > > Vila Nikos

Vila Nikos

(0) Komentara
 • Region:
 • Mesto:
 • Tip Smeštaja:
 • Udaljenost od plaže:
 • Sezona:
 • Prevoz:
 • Tasos
 • Potos
 • Vila (studio/apartman)
 • 300 metara od plaže
 • 2015
 • Autobus ili sopstveni

Studio:

 • Klima uređaj (uz doplatu)
 • Kupatilo
 • TV
 • Terasa
 • Čajna kuhinja

Paket aranžman / autobuski prevoz i smeštaj 10 noćenja / najam soba, studija i apartmana

CENA ARANŽMANA PO OSOBI :

3990 din odrasli / 2990 deca od 2 do 12 godina + devizni deo iz tabele

POLAZAK

POVRATAK

23.05.

04.06.

02.06

14.06.

12.06.

24.06.

22.06.

04.07.

02.07.

14.07.

12.07.

24.07.

22.07.

03.08.

01.08.

13.08.

11.08.

23.08.

21.08.

02.09.

31.08.

12.09.

10.09.

22.09.

20.09.

02.10.

BROJ NOĆENJA

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

Studio S2

49*

85*

125

165

185

209

225

225

225

195

159

125

69*

Studio S2*

39*

75*

115

155

175

199

215

215

215

185

149

115

59*

Studio S3

39*

75*

109

139

159

179

195

195

195

169

135

109

59*

Studio S3*

29*

65*

99

129

149

169

185

185

185

159

125

99

49*

LEGENDA: •Studio – jedna prostorija (broj predstavlja broj kreveta); kod smena obeleženih zvezdicom ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena.

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

· prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu

 • najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
 • usluge licenciranog pratioca grupe

· usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji

 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

 • prevoz trajektom do Tasosa – 10 € povratna karta po osobi (deca do 12 godina plaćaju 5 €) – plaća se u agenciji

· održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

 • fakultativne izlete i ulaznice

SOPSTVENI PREVOZ: 

 • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 30 € ( umanjenje ne važi ukoliko je smena obeležena zvezdicom )

· pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemlje

· putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena

POPUSTI:

· deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe ( imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)

· deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju 15 € + dinarski deo (imaju sedište u autobusu, nemaju krevet)

· deca od 2 – 12 godina popust 30% na devizni deo, u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju krevet)

NAPOMENA: deca ne ostvaruju popust u četvorokrevetnom, dupleks apartmanu ukoliko koriste ležaj.

· spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 30 € (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust), popust se ne ostvaruje ukoliko je smena obeležena zvezdicom

· putnici koji polaze iz Niša, Leskovca, Vranja i ostalih mesta južnije od Niša - popust 10 € ( popust se ne ostvaruje ukoliko je smena obeležena zvezdicom )

DOPLATE:

· za 1/1 sobu 75 % od cene aranžmana za 1/2 sobu ( doplata je i na deviznom i na dinarskom delu )

· za klima uređaj – 4-7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se za smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta

· za polupansion (doručak + večera – meni, klasičan način usluživanja) u nekom od lokalnih restorana – 15 € dnevno po osobi

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale za efektivu, na dan uplate. 
- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska 
- na rate čekovima građana do kraja decembra 2015.god. 
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA) 
- putem administrativne zabrane

NAPOMENE:

· Cene iz tabele su po osobi u evrima

· Cene obuhvataju i prevoz i smeštaj !

· Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke na dan uplate

Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

TOKOM BORAVKA NA TASOSU ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNE IZLETE:

OBILAZAK OSTRVA:

Obiđite najlepša i najznamenitija mesta na ostrvu uz profesionalnog lokalnog turističkog vodiča:

 • Manastir svetog arhanđela Mihajla

· Aliki – arheološko nalazište iz antičkog, rimskog i ranohrišćanskog perioda. Kamenolomi mermera stari preko 2500 godina.

· Panagija – tradicionalno grčko planinsko selo izgrađeno u makedonskom arhitektonskom stilu u kome se nalazi crkva svete Bogorodice, jedna od najstarijih i najznačajnijih crkava severne Grčke. Poseta fabrici maslinovog ulja i radnji sa tradicionalnim slatkišima sa Tasosa i borovim medom. Probajte čudotvornu vodu sa ljubavnih izvora u ovom prelepom živopisnom mestu.

· Golden Beach – jedna od najlepših i najpoznatijih peščanih plaža ostrva.

· Limenas – glavni grad, trgovački, administrativni i kulturni centar ostrva. Obilazak turističke zone i arheoloških lokaliteta – Agore, starog grada iz antičkog perioda.

CELODNEVNI IZLET 28 eur za odrasle / 14 eur za decu

KAVALA – FILIPI – LIDIJA:

Iskoristite priliku da u potpunosti upoznate Kavalu, grad koji vekovima predstavlja centar severoistočne Grčke. Poseta starom delu grada i prelepom vizantijskom zamku. Obilazak trgovačkog dela grada sa mnoštvom trgovačkih radnji i tradicionalnim bazarom. Poseta jednom od najznačajnijih arheoloških lokaliteta na teritoriji Grčke, starom gradu Filipi, uz profesionalnog lokalnog turističkog vodiča, poseta starom teatru i romanskom trgu. Obilazak sela Lidija u kome je krštena prva žena u istoriji hrišćanstva.

CELODNEVNI IZLET 33 eur za odrasle / 17 eur za decu

KRSTARENJE EGEJSKIM MOREM:

Nezaboravni celodnevni izlet brodom, sa pauzama za pecanje, kupanje na otvorenom moru i

najlepšim skrivenim plažama Tasosa uz zvuke grčke muzike. Doručak i ručak (specijaliteti sa roštilja, riba i vino ) na brodu.

CELODNEVNI IZLET 27 eur za odrasle / 14 eur za decu

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

· Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA SMEŠTAJA:

· Studio se sastoji od kupatila (tuš / WC) i jedne prostoriju u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena sa frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne)

· Apartman – se sastoji od kupatila ( tuš/WC ), jedne ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem ( bez rerne ). Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj i kuhinja.

· Dupleks apartman – se sastoji od kupatila ( tuš/WC ), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem ( bez rerne ).

· Mezoneta – smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze i kuhinjski elementi i jedan ili dva ležaja ( ili sofa na otvaranje ), kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.

· Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši petog dana boravka.

· Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je od 75 – 90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 – 140 cm širine

· U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

· U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.tipotravel.com

· Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta

· Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj...)

NAPOMENE:

· Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa

· Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)

· Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

· Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

· Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

· Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

· Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.

· Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

· Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

Vila NIKOS – Potos

Lokacija: Nalazi se u mirnijem delu Potosa, na oko 300 metara od mora i na oko 200 metara od centra Potosa.

Opis: Vila Nikos se nalazi u mirnom delu Potosa, okružena zelenilom i smeštena u prostrano dvorište sa privatnim parkingom i prostorom za igru dece. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Jedan od studija ima kuhinju na terasi, u cenovniku je obeležen zvezdicom i prodaje se po nižoj ceni. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo ( tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna. Vila ima i WI-FI internet konekciju i peškire.

 

GRAD

MESTO POLASKA

CENA POVRATNOG TRANSFERA

VALJEVO

 

10 EUR

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

25 EUR

BAČKA TOPOLA

OMV pumpa na auto-putu

25 EUR

VRBAS

ELP pumpa na auto-putu

25 EUR

SRBOBRAN

ELP pumpa na auto-putu

25 EUR

NOVI SAD

parking kod železničke stanice

15 EUR

KIKINDA

kod hotela “Narvik”

20 EUR

ZRENJANIN

OMV pumpa kod glavne autobuske stanice

15 EUR

PANČEVO

kod hotela “Tamiš”

10 EUR

ŠABAC

parking kod Intereksa

20 EUR

SREMSKA MITROVICA

kod hale “Pinki”

20 EUR

RUMA

kod tržnog centra “Atrium”

20 EUR

Cena povratnog transfera je po osobi

MOGUĆE JE KUPITI SAMO AUTOBUSKU KARTU U TERMINIMA POLASKA IZ TABELE :

ODRASLI = 60 EUR povratna, 40 EUR u jednom pravcu + trajekt 5 EUR po pravcu

DECA DO 12 GODINA = 40 EUR povratna, 25 EUR u jednom pravcu + trajekt 2.5 EUR po pravcu

 PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa sa Lastine autobuske stanice – savska strana (proveriti 3 dana pre

putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempo-a (proveriti 3 dana pre

putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj. 
2. Dan – Dolazak u prepodnevnim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska). 
2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge. 
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po

lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. 
13. Dan – Dolazak u Niš Beograd u prepodnevnim časovima.

Postavite pitanje

Tasos Grcka Apartmani

Letovanje

Ostavi komentar

(0) Komentara