> Banje u Srbiji > Ribarska Banja > Vila Di Lusso

Vila Di Lusso

(0) Komentara
  • Region:
  • Mesto:
  • Tip Smeštaja:
  • Banje
  • Ribarska banja
  • Hotel

Mogućnost rezervacije u privatnom smeštaju - na upit

Smeštaj Usluga Odrasli Deca 3-10 godina
1/2 soba, 1/4 APP Pansion 3.100,00 1.800,00
1/2 soba, 1/4 APP Polupansion 2.850,00 1.650,00
1/2 soba, 1/4 APP Noćenje sa doručkom-min 3 nooćenja 2.600,00 1.500,00

 

Nov, savremeni objekat Vila Di Lusso, u neposrednoj blizini  Specijalne bolnice “Ribarska Banja”,  koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe udobnog smeštaja i prijatnog boravka u ovom banjsko klimatskom lečilištu.

Mineralne vode RibarskeBanje se koriste za lečenje i prevenciju mnogih bolesti  lokomotornog aparata, reumatskih i neuroloških oboljenja, funkcionalnih posledica koštano-zglobnih povreda i preloma kostiju, kao i urođenih deformiteta na kostima i zglobovima, post-traumatske artroze zglobova i kičmenog stuba, zapaljenskih oblika artritisa u mirnoj fazi kao i degenerativnih oblika artritisa, hemipareze, hemiplegije, parapareze i paraplegije, funkcionalnih posledica povreda i oboljenja perifernog nervnog sistema, dečije cerebralne paralize.

 

U okviru vile Di Lusso na raspolaganju vam je 110 ležajeva u dvokrevetnim sobama i apartmanima sa kupatilom. Svaka soba ima sopstveni balkon, televizor(kablovska tv) i  bežični internet. Gostima je na raspolaganju i parking, a u okviru objekta je lift za osobe sa otežanim kretanjem.

 

Priuštite sebi luksuzan odmor u vili Di Lusso i uživanje i rekalsaciju u novootvorenom Spa i Wellness centru ili oporavak i lečenje.

Postavite pitanje

Ostavi komentar

(0) Komentara