> Banje u Srbiji > Banja Gornja Trepča > Atomski cvet

Atomski cvet

(0) Komentara
  • Region:
  • Mesto:
  • Tip Smeštaja:
  • Banje
  • Gornja Trepča
  • Hotel

Mogućnost rezervacije u privatnom smeštaju - na upit

Smeštaj Usluga Odrasli Deca 3-10 godina
1/2 soba, 1/4 APP Pansion 3.200,00 1.900,00
1/2 soba, 1/4 APP Polupansion 2.950,00 1.750,00
1/2 soba, 1/4 APP Noćenje sa doručkom-min 3 nooćenja 2.700,00 1.600,00

 

Banja Gornja Trepča ili Atomska banja Gornja Trepča nalazi se na šumovitim padinama planina Vujan i Bukovik, na nadmorskoj visini od 460 metara. Nalazi se na 18km udaljenosti od Čačka i 9km od Gornjeg Milanovca (preko Vujna), a 140km od Beograda Ibarskom magistralom. 

Gornja Trepca smestaj - Atomski cvet se nalazi u samom centru Atomske banje Gornja Trepča i najbliži smo specijalnoj bolnici i lekovitim izvorima. 

U svojoj ponudi Atomski cvet raspolaže sa preko 80 ležajeva, svaka soba ima svoje kupatilo, TV i Wi-Fi. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, kao i apartmanski deo za dve i više osoba. Gostima je na raspolaganju restoran sa salom kapaciteta 60 mesta i prelepom letnjom baštom kapaciteta preko 200 mesta. Bašta je prebogata cvećem i prirodnim zelenilom koja je pogodna za proslave i organizovane grupne posete.

Tokom korišćenja našeg smeštaja, Vi možete koristiti usluge: polu pansion ili pun pansion. Ako ne želite odmah da rezervišete hranu uz smeštaj, možete koristiti restoran kao dodatnu uslugu.

Potpuno nov smeštaj, opremljen kvalitetnim nameštajem. U samom prostoru raspored je veoma funkcionalan. Svaka soba poseduje Wi Fi internet, kao i HD televizor. Svaka soba ima svoje zasebno kupatilo. Na raspologanju kompletna dodatna oprema: posteljina, peškiri, kuhinjski pribor i drugo. U sklopu smeštaja se nalazi Restoran, možete iskoristiti uslugu pun pansion ili polu pansion.

Postavite pitanje

Ostavi komentar

(0) Komentara