Nova Godina > Francuska > PARIZ Nova godina Avio

PARIZ Nova godina Avio

 Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali i njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

5 dana / 4 noćenja

  • Program:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • PARIZ Nova godina Avio
  • Noćenje sa doručkom
  • Avio
Cena: Od 599€

Termin putovanja

Hotel

Redovna cena

Vreme leta

29.12. – 02.01.2020.

Best Western Select 3*

599 €

29.12.   JU 310  06:40 /09:20

02.01.   JU 315  20:35 /22:55

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
·         Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
·         Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (oko 143 evra, podložne su promeni)
·         Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
·         Panoramsko razgledanje grada
·         Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
·         Troškove organizacije putovanja
·         Usluge pratioca grupe
·         Usluge licenciranog vodiča na destinaciji
 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
·         individualno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
·         obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Best Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
ulaznice i fakultativne izlete
 

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
POPUSTI:
·         Deca 0 – 2 godine plaćaju 25 € u u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)     
·         Deca 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu) 
·         Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (trokrevetne sobe su isključivo na upit)
 

 

 

 

 

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:
Hotel Best Western Select  www.select-hotel.fr

 

Ovo je odličan hotel sa 3* iz poznatog svetskog lanca Best Western. Dobro je povezan sa centrom grada, nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 10 minuta vožnje metroom do svih većih znamenitosti Pariza. Hotel poseduje restoran, bar, konferencijsku salu i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima uređaj i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.
 

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.04.2020.
3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70%  najkasnije 10 dana pred put
 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
·         U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.tipotravel.com
·         Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
·         Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
·         U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi je odobren gore navedeni popust.
·         Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
·         Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)
·         Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 

 

OPŠTE NAPOMENE:                      
·         Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
·         Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg)  i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml
·         Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
·         Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
·         Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
·         Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
·         Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
·         Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V A Ž N A    N A P O M E N A:
Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.
Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).
 

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
Organizator putovanja licenca OTP br.107/2016.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen  na bazi od minimum 15 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
Cenovnik za Pariz avio (Doček Nove 2020.godine) br.1 od 10.09.2019.
                                             Tipo Travel nastupa u sojtvu posrednika 0113442218
  
PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan  29.12.2019.  BEOGRAD – PARIZ – KRSTARENJE SENOM
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vreme leta u tabeli). Nakon sletanje panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni.  Noćenje.
2. dan  30.12.2019. PARIZ – PEŠAČKA TURA - LUVR – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam (obilazak metroom).
Nakon pešačke ture mogućnost organizovanja fakultativnog isleta u Luvr- jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.
3.dan  31.12.2019. PARIZ – VERSAJ –  PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2020. GODINE Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 4.dan  01.01.2020. PARIZ -  DIZNILEND - PARIZ
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individiualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parka Diznilend-nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Povratak u Pariz u posledpodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 

 

5.dan  02.01.2020. PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Dolazak u Beograd .                                                                                  
  (Kraj usluga)
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
PEŠAČKA TURA – Prevoz metroom. Cena izleta: 35
LUVR - (Prevoz metroom)   Cena izleta (sa ulaznicom) : 50 € odrasli / 35 € deca
VERSAJ (Prevoz vozom ili metroom)  Cena izleta ( sa ulaznicom za dvorac) : 60 € odrasli / 40 € deca -  ulaznica za vrtove Versaja nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta 9 € odrasli / 7 € deca.
MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE  - Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 90 € - 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
KRSTARENJE SENOM - 15 € odrasli / 10 € deca
DIZNILEND – 80  € odrasli / 70 € deca
 

 

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje