Nova Godina > Austrija > Beč Nova Godina Bus

Beč Nova Godina Bus

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je odnajomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svetu. Sacher torta je neizbežna stavka pri izboru brojnih poslastica. Angenehm!

6 dana / 3 noćenja

 • Program:
 • Polazak:
 • Povratak:
 • Usluga:
 • Hotel:
 • Prevoz:
 • Beč Nova Godina Bus
 • 29.12.2019.
 • 03.01.2020.
 • Noćenje sa doručkom
 • Capital Inn 4*; Tempio di Pallade 3*
 • Autobus
Cena: od 179€

Opis

Termin putovanja

Hotel

Cena po osobi

Doček Nove godine

29.12.2018 – 03.01.2019.

IBIS BUDGET WIEN SANKT MARX

/

179 €

 

 

 

 

 

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednje kursu NBS banke na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
·         prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
·         smeštaj u Beču (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu Ibis Budget Wien Sankt Marx u dvokrevetnim sobama
·         obilaske prema programu (Beč – panorama grada, outlet Parndorf)
·         troškove organizacije i vođenja aranžmana
·         usluge licenciranog pratioca grupe

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 

·         međunarodno zdravstveno osiguranje  za ceo period boravka (izdaje se u agenciji,osigurana suma je 30.000) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € ( deca od 0 meseci – 17,99 god.), 9 € (osobe od 70 – 83,99 god.)
·         osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.
          Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona.
PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
·         ulaznice i fakultativne izlete
·         peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)
NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije TIPO TRAVEL odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer). Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u turističkoj agenciji po ceni od 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 190,00 dinara po osobi .
 
DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana
 
POPUSTI: 
·         deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
·      deca od 2 – 12 godina popust 20% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
·      NE POSTOJI MOGUĆNOST SMEŠTAJA ZA TRI ODRASLE OSOBE
 
 
POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
·         NOVI SAD – polazak sa parkinga kod Lokomotive
·         OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad
 
 
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1.      30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2.       30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do 15.04.2020.
3.       platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% 10 dana pred put
1.dan  29.12.2019. nedelja BEOGRAD, NOVI SAD
Polazak iz Beograda oko 20:00 časova sa glavne autobuske stanice (BAS–a) i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 21:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.
2. dan  30.12.2019.  ponedeljak BEČ – PARNDORF – BEČ
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno zadržavanje u tržnom centru Parndorf, koji je veoma čuven u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U podnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, KunstHaus i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan  31.12.2019. utorak BEČ  – GRAC – BEČ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Graca -  univerzitetskog grada koji leži na reci Muri. Prepodnevni dolazak u Grac. Grac je drugi po veličini austrijski grad, koji je 2003. godine proglašen za evropski grad kulture. Obilazak grada: Glavni trg, Gradska kuća, Domkirhe, Murinsel, Glokenšpil, Kunsthaus, Urturm...Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima povratak u Beč. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. DOČEK NOVE 2020. GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan 01.01.2020. sreda BEČ – BADEN / BRATISLAVA – BEČ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta:
* do  Badena -  svetski poznate banje i lečilišta. Po dolasku u Baden šetnja kroz  mesto koje obiluje raskošom, još od početka XIX veka, kada je tu bila letnja rezidencija Cara Franca I. Betoven je svoja najpoznatija dela stvarao, baš ovde, inspirisan pejzažima banje, i danas je moguće posetiti kuću u kojoj je živeo. Poznata termalna kupališta upotpunjuju sliku grada koga nazivaju „grad bašti“, zbog hiljade zasađenih ruža u gradskom jezgru. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima povratak u Beč. Noćenje.
*  do Bratislave – glavnog grada Slovačke. Prepodnevni dolazak u Bratislavu. Po dolasku panoramski obilazak grada: Tvrđava, Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina, Stari trg, biskupska palata, palata Gaskalović, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima povratak u Beč. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  U popodnevnim časovima povratak u Beč. Noćenje.
5. dan  02.01.2020. četvrtak  BEČ – DVORAC ŠENBRUN – DUNAVSKI TORANJ – PRATER
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrunletnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. Nakon posete Dunavskog tornja, mogućnost fakultativnog odlaska u Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad. Takođe možete obići i interaktivni Muzej čokolade. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Srbiju prema Beogradu, Novom Sadu.
6. dan 03.01.2020. petak NOVI SAD, BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
·         Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) – 30 € odrasli / 20 € deca
·         Dunavski toranj (sa ulaznicom) – 15 € / 10 € deca
·         Prater – 5 € odrasli / deca GRATIS
·         Prater i Muzej čokolade – 20 € odrasli / 10 € deca
·         Bratislava – 15 € / 10 € deca
·         Banja Baden – 15 € / 10 € deca
·         Grac – 30 € / 20 € deca
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
·         Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje