. > Grčka apartmani > Metamorfosi

Metamorfosi

(0) Komentara

Metamorfosi – se nalazi na severozapadu Sitonije, na oko 95 km od Soluna. Metamorfosi nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija, jer ima predivne plaže koje počinju na mestu gde se završavaju borove šume, idealno je za kupanje I sunčanje. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje. Osim šetnji uz more ili po šumi, može se, korišćenjem redovnih autobuskih linija, lako i brzo stići do obližnjeg Nikitija (6 km) ili najpoznatije turističke destinacije Neos Marmarasa (30 km). Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu.Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve onda je Metamorfosi pravi izbor. Noćni život gotovo da ne postoji u ovom malom i prelepom mirnom mestu, tako da je idealan za miran porodični odmor, parove, i sve one koji žele da se odmore od buke i gužve.

 USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:  

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale na dan uplate.

- 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
- na rate čekovima građana do decembra 2015.god.
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
- putem administrativne zabrane
 
POPUSTI I DOPLATE:
Obavezan broj punoplativih putnika po apartmanu  je u 1/4 app-4 osobe, u 1/5-4 osoba, i 1/6-5 osoba, dete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 60 evra i ima svoje mesto u autobusu, peta i šesta osoba u sopstvenom ležaju imaju popust 30 evra na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Navedeni popusti važe samo u pratnji 4 odrasle (plative) osobe. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
 
ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Halkidiki–Beograd, smeštaj na bazi 7 ili 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
 
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.
 
 
NAPOMENE: 
- svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
- putnici sami snose odgovornost  za  lična  i putna dokumenta i njihovu validnost.
- maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana. 
- objekti nisu opremljeni higijenskim sredstvima
 

 AUTOBUSKI PREVOZ:  

 

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli:
 
iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 20:00,
iz Valjeva - doplata 10 evra
iz Subotice-doplata 25 evra,
iz Novog Sada I Sapca - doplata 20 evra,
iz Loznice-doplata 20 evra,
iz Kragujevca I Krusevca - doplata 10 evra,
i iz Niša-bez doplate.
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u Metamorfoziju po lokalno vremenu.
U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 35 evra po osobi, izuzev smena označenih sa *.
Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.
 
SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 40 evra po osobi, izuzev smena označenih sa *.
 

 PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 20:00. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 00:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan – Napustanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. . Polazak za Beograd.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
 
 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje