Metropole > Italija > Sorento Avio

Sorento Avio

Napulj je tredi po veličini grad u Italiji, grad bezgraničnog uzbuđenja i zanimljivih suprotnosti. Poznat je po obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Udaljen je oko 30 km od Napulja i iz Sorenta se pruža predivan pogled na Napulj i Vezuv. Karakteristika ovog prelepog mediteranskog mesta su uzane uličice pune turista.

  • Program:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Sorento Avio
  • Noćenje sa doručkom
  • Avio
Cena: Od 350€

Cene su po osobi u € za navedeni period

HOTEL/KATEGORIJA

TIP SOBE

USLUGA

08.11-10.11.2019.

3 dana / 2 noćenja

HOTEL RIVAGE 3*

1/2

BB

345 

treća odrasla osoba

335 

dete 2-12 god.

325 

1/1

399

HOTEL CAPRI 4*

1/2

BB

365

treća odrasla osoba

350

dete 2-12 god.

340

1/1

415

HOTEL EUROPA PALACE 4*

1/2

BB

395

treća odrasla osoba

380

dete 2-12 god.

370

1/1

455

Legenda: 1/2-dvokrevetna soba, 1/1-jednokrevetna soba, BB - noćenje sa doručkom (samoposluživanje-izbor više jela).

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Napulj-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
-Smeštaj u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim  sobama sa pomoćnim krevetom
-Transferi prema programu
-Aerodromske takse 47.70 € na dan objavljivanja programa (Beograd 22,40 eur, Napulj 25,30 eur) - plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni)
-Panoramsko razgledanje grada Napulja i kratka šetnja Sorentom prvog dana
-Obilazak Pompeje
-Usluge vodiča na srpskom jeziku
-Troškovi organizacije i vođenja putovanja
 
U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
-Fakultativni izleti
-Putno zdravstveno osiguranje
-Individualni troškovi putnika
 
USLOVI PLAĆANJA:
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA  Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.                                                                                                                                                                                           
1.       UPLATA DO POLASKA- Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana , a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
2.       PREKO RAČUNA - Uplata na račun TIPO TRAVEL-a
3.       UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji
4.       PLATNIM KARTICAMA-Sa kojima Tipo travel ima skopljen Ugovor ( Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina i American  Express).
               
OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravajuće kuće. Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije.U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom
PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan / 8.novembar  (petak)                          Beograd – Napulj-Sorento
Sastanak grupe na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Ponte travel-a broj 702, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Napulj kompanijom Air Serbia u 07:00 . Po sletanju panoramsko razgledanje Napulja autobusom: luka, trg Garibaldi, ulica Umberta I, trg Municipio sa Anžujskim dvorcem... Nakon razgledanja transfer do Sorenta. Smeštaj u hotelu. Nakon kraćeg odmora sastanak sa vodičem i organizovana kratka šetnja gradom: Katedrala Santi Filipo i Đakomo (bez ulaznica), Narodna vila sa božanskim vrtom, glavni gradski trg Torkvato Taso. Slobodno veče za individualno razgledanje. Noćenje.
 

 

 

 
2.dan / 9.novembar (subota)                     Sorento – Amalfi – Pozitano - Sorento
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet slikovitom obalom Amalfi, jednom od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, dramatična i spektakularna, proteže se od mesta Pozitano do grada Salerno. Kratka foto-pauza iznad Pozitana, jedna od najlepših razglednica s obale Amalfi je panoramski pogled na Pozitano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično, ovekovečeno u mnogim američkim filmovima. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje moćne pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod UNESCO zaštitom, biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama, obilazi se peške. Šetnja do katedrale Sv. Andrije s upečatljivim stubištem i dekorativnom fasadom. Nakon obilaska nastavak putovanja do mesta Ravello, smeštenog u brdima iznad Amalafija, odakle se pružaju čuvene filmske panorama obale Amalfi. Povratak u Sorento. Noćenje..
 

 

 

3.dan / 10.novembar  (nedelja)              Sorento – Pompeja – Beograd
Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela.  Transfer do Pompeje. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog cartstva, u avgustu 79.godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga “čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma, načina života jednog grada dnevne imperije. Dvočasovni obilazak grada: Bazilika, forum, trg, Macelluma, termalna kupatila, faunova kuća, pekara, javna kuća, teatar. Nakon obilaska transfer do aerodroma u Napulju. Direktan čarter let za Beograd u 21:00h . Sletanje u Beograd. Kraj programa.
FAKULTATIVNI IZLETI (OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE U AGENCIJI):
Opisi izleta je sadržan u programu putovanja. Fakultativni izlet se može rezervisati i uplatiti isključivo u agenciji, najkasnije 14 dana pre putovanja. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika.

NAZIV IZLETA

Cena po osobi

OBAVEZNO  PLAĆANJE U AGENCIJI

OBALA AMALFI

40 EUR 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje