Metropole > Francuska > Pariz Avio

Pariz Avio

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali i njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

  • Program:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Pariz Avio
  • Noćenje sa doručkom
  • Avio
Cena: od 569€

Opis

Termin putovanja

Hotel

Cena po osobi

Dan zaljubljenih

13.02. - 17.02.2020

Best Western Select 3*

569 €

Uskrs

16.04. – 20.04.2020

Ibis La Defense Centre 3*

659 €

Dan rada

29.04. – 03.05.2020

Best Western Select 3*

619 €

Dan rada

30.04. – 04.05.2020

Best Western Select 3*

619 €

Proleće

21.05. - 25.05.2020

Ibis La Defense Centre 3*

595 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia/Air France
Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (143 euro Air Serbia i 76 euro Air France, podložne su promeni)
Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
Panoramsko razgledanje grada
Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu 
Troškove organizacije putovanja
Usluge pratioca grupe
Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
individualno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Best Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
ulaznice i fakultativne izlete 
PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Best Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
ulaznice i fakultativne izlete 
1.dan   BEOGRAD - PARIZ
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vreme leta ispod tabele). Nakon sletanje panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera... Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan  PARIZ – LUVR – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr - jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.
3.dan   PARIZ – VERSAJ – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4.dan  PARIZ –  PEŠAČKA TURA - PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Noćenje.
5.dan   PARIZ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme ispod tabele). Dolazak u Beograd .
 
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno): 
PEŠAČKA TURA – Prevoz metroom. Cena izleta: 35 €
LUVR - (Prevoz metroom)   Cena izleta (sa ulaznicom) : 50 € odrasli / 35 € deca
VERSAJ – (Prevoz vozom ili metroom)  Cena izleta ( sa ulaznicom za dvorac) : 60 € odrasli / 40 € deca   
MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE  - Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 90 € - 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
KRSTARENJE SENOM - 15 € odrasli / 10 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 150 € na cenu aranžmana
POPUSTI: 
Deca 0 – 2 godine plaćaju 25 € u u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)      
Deca 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)  
Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (trokrevetne sobe su isključivo na upit)
 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje