Daleke destinacije > Daleke destinacije > Put Oko Sveta

Put Oko Sveta

Putovanje za koje se dobija ``zlatna diploma`` umesto vaučera i koje predstavlja krunu svih putovanja ! Obići krug oko zemlje u 36 dana je doživljaj koji pripada srećnicima...

DOHA (KATAR), SINGAPUR, SIDNEJ (AUSTRALIJA), PIKTON I VELINGTON (NOVI ZELAND), PRELAŽENJE MEĐUNARODNE DATUMSKE GRANICE, TAHITI I BORA BORA (FRANCUSKA POLINEZIJA) , HAVAJI I LOS ANĐELES (SAD), LIMA, KUSKO I MAČU PIKČU (PERU), SAO PAULO (BRAZIL)

36 dana

  • Program:
  • Polazak:
  • Povratak:
  • Prevoz:
  • Put Oko Sveta
  • 10.04.2018.
  • 15.05.2018.
  • Avion
Cena: 6 780 €

CENA PUTOVANJA U EVRIMA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI / KABINI

( plativa u dinarima po prodajnom kursu banke Societe generale na dan uplate )

DATUM POLASKA

USLUGA

CENA

10 . APRIL 2018 .

PREMA PROGRAMU

6 780

Za prvih 10 prijavljenih putnika dobija se vaučer na 100 USD za

upotrebu tokom krstarenja

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standard sobama u hotelima 4* (lokalna kategorija) osim u Sidneju 3* superior, usluga ishrane prema programu putovanja, sva razgledanja i transferi prema programu visokokvalitetnim klimatizovanim vozilima turističke kategorije, krstarenje po programu, smeštaj u unutrašnjim kabinama, proširen puni pansion tokom krstarenja (doručak, ručak, večera, ponoćna užina i kapetanova gala večera), odabrana bezalkoholna pića za doručak i ručak, večernji zabavni program u salama i barovima uz živu muziku, predstave, animacije, ulaz u kazino i diskoteku, sportske aktivnosti, besplatna upotreba fitnesa, saune, bazena i peškira (na brodu), lokalni vodiči tokom ture, troškovi organizovanja putovanja, boravišne takse i sve druge takse vezane za smeštaj, kao i profesionalni licencirani turistički vodič na srpskom jeziku koji sa grupom polazi iz Beograda.

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse 457 Eur po osobi ( cena avio taksi je u trenutku pravljenja ponude i podložna je promeni jer zavisi isključivo od avio kompanije, konačna cena se obračunava i naplaćuje u trenutku štampanja karata što je oko 30 dana pre početka putovanja – u slučaju ranijeg popunjavanja grupe karte će se štampati dosta ranije), sve lučke i brodske takse koje iznose 186 Eur, napojnice na brodu koje iznose 200 Eur ( napojnice i takse se plaćaju u agenciji), međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja ( osiguranje od otkaza putovanja se preporučuje i agencija posreduje u svim neophodnim informacijama i kontaktima za ovaj tip osiguranja), troškovi viziranja pasoša, kao i bakšiš za lokalne vodiče i vozače koji je uvom delu sveta obavezan, svi izleti u programu putovanja označeni kao fakultativni. Na brodu alkoholna i sva druga pića koja naručite u kafiću ili restoranu, minibar u sobi, pranje odeće, zdravstvene tretmane i tretmane ulepšavanja, usluge frizerskog salona, telefonski pozivi, Wi-Fi, fakultativni izleti, koje nudi brodar biće vođeni na jednom od svetskih jezika (engleski, nemački, italijanski,…). Dok se brod nalazi u luci po Vašoj želji možete da uđete ili izađete iz njega i da iskoristite svu brodsku ponudu koja Vam stoji na raspolaganju u tom vremenskom periodu (restorani, barovi, animacije, ulepšavanje i usluge masaže, bazeni…).

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Srbije potrebne su vize za Australiju, SAD i Katar. Agencija samo posreduje u obezbeđivanju viza uz prikupljenu neophodnu dokumentaciju (spisak možete dobiti u agenciji). Za vizu je potreban pasoš čija važnost mora da bude duža za najmanje šest meseci od završetka planiranog boravka. Viza za Katar je besplatna i agenciji treba samo kopija pasosa dobrog kvaliteta.

BROD : RADIANCE OF THE SEAS https://www.royalcaribbean.com/vanity/Radiance

Imena hotela biće poznata po formiranju grupe. Agencija garantuje kvalitet smeštaja.

Agencija zadržava pravo promene rasporeda i satnica razgledanja

NAPOMENA : Za realizaciju ovog programa putovanja neophodno je minimum 1 5 putnika.

USLOVI PLAĆANJA I OTKAZA PUTOVANJA :

Za ovo putovanje važe posebni uslovi uplate kao i otkaza putovanja.

VAŽNA PREPORUKA:

Organizator putovanja preporučuje uplatu osiguranja koje pokriva troškove otkaza putovanja.

Uslovi plaćanja:

UPLATA AKONTACIJE 20% OD CENE PUTOVANJA BEZ DOPLATA PRILIKOM REZERVACIJE DO 15. OKTOBRA 2017. ILI DO POPUNE MESTA.

UPLATA DO 50% OD CENE PUTOVANJA DO 15. NOVEMBRA 2017.

UPLATA DO 75% OD CENE PUTOVANJA DO 15. JANUARA 2018.

UPLATA DO 100 % OD CENE PUTOVANJA DO 20. FEBRUARA 2018.

UPLATA DOPLATA ZA TAKSE DO 10. MARTA 2018.

Uslovi otkaza:

20% od cene putovanja za otkaz od 90 do 60 dana pre početka putovanja,
30% od 60 do 45 dana pre početka putovanja,
80% od 45 do 40 dana pre početka putovanja,
100% od 40 dana do dana putovanja, nedolaska ili odustanka u toku puta

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje