Daleke destinacije > Daleke destinacije > Zanzibar (Tanzanija)

Zanzibar (Tanzanija)

Istraživači ste zanimljivih destinacija, volite rajske plaže i zalaske sunca? 

Želite da budete okruženi nepoznatim biljkama i životinjama, da probate neprepoznatljivu hranu i začine? Onda je Zanzibar pravo mesto za vas. 

Zaboravite na ulickane evropske ulice i kvartove, zaboravite na primorska letovališta, Zanzibar ce Vas u potpunosti zaprepastiti i oduševiti. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugaciji način zivota.

Zanzibar - specijal paket aranžman 2020/2021

 • Program:
 • Usluga:
 • Hotel:
 • Prevoz:
 • Zanzibar (Tanzanija)
 • Noćenje sa doručkom
 • Hotelska usluga
 • Avio
Cena: Od 1190

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

● smeštaj u dvokrevetnoj standarnoj sobi sa uslugom doručka ● transferi aerodrom – hotel – aerodrom ● troškovi organizacije i realizacije putovanja. ● servis ino-partnera

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

● avio prevoz na relaciji Beograd – Zanzibar -Beograd ● aerodromske takse ● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika ● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje ● VIZA: Srpskim državljanima uz biometrijske pasoše je potrebna viza. Dobija se na granici i košta 50 američkih dolara. Važi za jedan ulaz za boravak do 30 dana.

Napomene: Napominjemo da je let po najpovoljnijoj ceni preko low cost avio kompanije Fly Dubai i ne uključuje obroke na letu kao da i u slučaju promena vremena leta ne snosimo troškove promena hotela   Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe.  Tipo Travel   vrši rezervaciju pojedinačnih usluga na zahtev klijenta, te u vezi sa time ne postoji program putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu čl.56.  Rezervacija na upit nije automaski i čvrsta rezervacija,dok ne stigne pozitivan ili negativan odgovor na upit. Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti. Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znači da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom i ne podleže nikakavim izmenama. ● Raspoloživost: Molimo Vas da imate u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u momentu kada nas Vi kontaktirate. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije i napravljene fiksne rezervacije.

 1. Prvi dan: BEOGRAD–DUBAI / DOHA / ISTANBUL–ZANZIBAR
 2. Drugi dan: Dolazak na Zanzibar. Transfer do hotela. Boravak u zavisnosti od broja noćenja na bazi izabrane usluge.
 3. Poslednji dan: ZANZIBAR-DUBAI / DOHA / ISTANBUL –BEOGRAD.  Transfer na aerodrom i let sa presedanjem i nastavak za Beograd. Dolazak u Beograd.

Delfini & Jozani šuma

Jozani šuma je prirodno stanište mnogih vrsta životinja, nalazi se na 35km od Kamenog grada. Odlično mesto da se vide vrste koje nikada niste videli. Da li ste ikada videli divlje Delfine? Kreće se iz sela Kizimkazi odatle se uzima drveni čamac koji će Vas povesti u potragu za divljim Delfinima.

1 osoba

2 osobe

3 osobe

4 osobe

5 osoba

$190

$220

$250

$280

$310

 

Jozani šuma & Izlet Kroz Plantaže

Obilazak plantaža koje su van grada, u to spada i isprobavanje mnogih domaćih voća i začina koji prave domorotci. Jozani šuma je prirodno stanište mnogih vrsta životinja, nalazi se na 35km od Kamenog grada. Odlično mesto da se vide vrste koje nikada niste videli.   

 1 osoba

 2 osobe

 3 osobe

 4 osobe

 5 osoba

$135

$155

$175

$195

$215

 

Plantaže & Grad & Izlet do zatvorskog ostrvo

Obilazak grada detaljno uz upoznavanje svakog dela grada kroz istoriju. Posle toga ide obilazak plantaža koje su van grada, u to spada i isprobavanje mnogih domaćih voća i začina koji prave domoroci. Posle svega toga ide obilazak zatvroskog ostrva koji traje od prilike pola dana, to je ostrvo koje je prvoshodno namenjeno da se koristi kao zatvorsko ostrvo, ali nikada nije aktivirano.   

1 osoba

2 osobe

3 osobe

4 osobe

5 osoba

$180

$205

$230

$255

$280

 

Grad Kamena

Izlet će trajati oko 3h pešačenja, voedći vas kroz ulice Kamenog grada. Obilzak ćemo krenuti od kuće Čuda, koja je ujedno i prva visoka građevina istočne Afrike i prva lokacija te regije koja je dobila struju. Dalje nastavljamo do stare Indijske ambulante i do kuće Dr. Livingstonsa, gde ćete ujedno čudi njegovu neverovatnu biografiju. To je jedan mali deo uzbudljivog izleta Kamen grada.

1 osoba

2 osobe

3 osobe

4 osobe

5 osoba

$110

$125

$140

$155

$170

 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje