Daleke destinacije > Daleke destinacije > Tajland 2020

Tajland 2020

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vreme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lepog sna.


Puket – najveće tajlandsko ostrvo, nalazi se u Andamanskom moru. Najpopularnije turističko mesto je Patong sa dugačkom plažom i burnim noćnim životom. Boravak u ovom mestu preporučuje se mladima koji vole izlaske I planiraju da im to bude polazna tačka za izlete I obilaske. Na licu mesta postoji veliki broj lokalnih turističkih agencija koje nude svoje organizovane ture. Takođe, u samom mestu se nalazi veliki broj restorana i barova koji nude usluge hrane I pića.

Preko 40 kilometara plaza potvrđuje da svako može nadi svoj omiljeni izbor. Neke od najlepših plaža su Kata, Kamala, Karon i Bangtao.

Kata i Karon su udaljene oko 10 kilometara od Patong plaže I preporuka su za porodice sa decom kao I Bang Tao plaža koja je nešto dalja.
Tokom dana se duž celog ostrva mogu naći razne opcije animacije, sportova na vodi i dnevne zabave. Neki od najlepših izleta su do ostrva PiPi, Raha, Similans i James Bond, kao i druženje sa slonovima i tigrovima. Nezaobilazni stari grad Puket svojom kulturom, arhitekturom sino portugalskih građevina, jedinstvenim hramom Vat Čaolonga upotpunjuju doživljaj ovog ostrva. Zvaničan jezik je tajlandski a valuta baht.

Chiang Mai - prema TripAdvisoru nalazi se na listi „ Najboljih 25 destinacija sveta “. Drugi je po značaju grad na Tajlandu i tu se možete susresti sa glavnim znamenitostima I upoznati pravu kulturu I lepotu ove zemlje bez velikog uticaja zapadne kulture. Mnogštvo hramova, palate kao i  atrakcija poput Night safarija, akvarijuma kao I nezaobilazni centar za treniranje slonova učiniće posetu ovom gradu nezaboravnom.

Na severu, udaljen oko 3 sata vožnje, nalazi se i Chiang Rai. Jedan od kulturnih I istorijskih centara Tajlanda, sa mnoštvom atrakcija za obilazak. Od Chiang Mai-a do Chiang Rai-a se preporučuje transfer Green VIP busom koji saobraća nekoliko puta na dan. Na licu mesta u lokalnim agencijama se mogu uplatiti fantastične, povoljne ture za obilaske I sve atrakcije.

Krabi – nalazi se u južnom delu Tajlanda, na ušću reke Krabi u Andamansko more. Poznat je po prelepim stenama, bisernim plažama i kristalno čistoj vodi. Krabi nudi sve što je potrebno za fantastičan i nezaboravan odmor.

Šarmiraće vas ljubazni i nasmejani ljudi, ukusna hrana i mirisne noći. Penjanje po stenama, ronjenje, iznajmljivanje čamaca i plovidba, pecanje, sportovi na vodi, nacionalni parkovi i koralni grebeni su glavne atrakcije Krabija.

Zvaničan jezik je tajlandski a valuta baht. Vanpansionska potrošnja je dosta niska I savet je da se od usluge ishrane u hotelu izabere samo doručak. Klima je tropska, a prosečna godišnja temepratura je 30 stepeni. Sušni period i najprijatnije vreme za boravak je od novembra do kraja maja

  • Program:
  • Polazak:
  • Povratak:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Tajland 2020
  • 02.01.2020.
  • 31.05.2020.
  • ND
  • Avio
Cena: od 920 €

ECONOMY 7+3 noćenje sa doručkom Club Bamboo Boutique Resort & Spa 3*+  Furama Silom Bangkok 4*  920 EUR
SILVER 7+3 noćenje sa doručkom Andaman Seaview Hotel 4* + Holiday Inn Silom Bangkok 4+* 1.132 EUR
GOLD 7+3 noćenje sa doručkom Renaissance Phuket Resort &Spa 5* + Banyan Tree Bangkok 5* 1.532 EUR

U ponudi imamo većinu hotela na Puketu i u Bangkoku, ukoliko želite, možemo Vam poslati i dodatnu ponudu u skladu sa Vašim zahtevom.

U nastavku su izdvojeni hoteli koji su dobro ocenjeni ili u kojima smo već imali  zadovoljne putnike.

  Molimo Vas da I sami proverite kritike, jer je svaki postojeći izbor na bazi ličnih afiniteta.
**Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
● avio prevoz na relaciji Beograd - Bangkok -Puket - Beograd
● aerodromske takse – podložne promenama
● transferi aerodrom – hoteli – aerodrom
● 3 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi hotela u Bangkoku
● 7 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na Puketu
● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika
● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje
● VIZA: Uz biometrijski pasoš Republike Srbije potrebna je viza. Organzator putovanja posreduje u izdavanju vize.
Potrebne su 2 fotografije i pasoš. Cena izdavanja vize sa uslugom Organizatora putoganja iznosi 50 EUR za jedan
ulaz.

Dan 1
BEOGRAD-BANGKOK poletanje. Čekanje na vezu. Poletanje za Bangkok.
Dan 2
BANGKOK Sletanje u Bangkok . Transfer do hotela. Smeštaj (3 noćenja).. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativni izlet.
Dan 5
BANGKOK-PUKET Nakon doručka odjava iz hotela. Transfer na aerodrom. Poletanje za Puket. Sletanje na Puket . Transfer do hotela. Smeštaj. (7 noćenja).Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta
Dan 12
PUKET-BEOGRAD Nakon doručka odjava iz hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje. Čekanje na vezu. Nastavak putovanja za Beograd.
 
 

Ostavi komentar

(1) Komentara

Nina S.

Super program, bilo mi je fenomenalno na vasem fit odmoru sa Sinisom Ubovicem. Da li primate prijave i gde da se prijavim za obavestenja?
02.02.2018. by Nina S.
Postavite pitanje