Daleke destinacije > Daleke destinacije > Bangkok i Puket

Bangkok i Puket

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vreme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lepog sna.

 

Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje peščanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog noćnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste prelepe plaže.

  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Bangkok i Puket
  • Noćenje sa doručkom
  • Po izboru
  • Avio
Cena: Od 870€

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate)

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mesta.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama sa avio-taksama , smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* u Bangkoku i na ostrvu Puket, na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi i razgledanja prema programu.

U cenu putovanja nije uračunato: Fakultativni izleti, opcionalni transferi (dodatno se doplaćuju), viza za Tajland 30 evra, usluga viziranja 10 evra, kao i međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

TAJLAND - opšte informacije o zemlji
Površina: 513.000 km². Glavni grad: Bangkok 7,2 miliona. Stanovništvo: 64 miliona stanovnika. Tajlanđani 53%, Laošani 26%. Kinezi 11%, Malajci 4%, Kmeri 4% Veroispovest: budisti 94%, muslimani 5%. Zvanični jezik: tai (thai). Klima: Vrlo prijatno vreme sa prosečnim dnevnim temperaturama od 25 do 32°C. Lokalno vreme: plus šest sati u odnosu na vreme u Srbiji. Telefon: mreže Telekom Srbija, Telenor i VIP imaju roming. Telefonski kod za Tajland je 00 66.

SMEŠTAJ primeri hotela :

Hoteli u Bangkoku: CENTURY PARK 4*
www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom. Opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

Hoteli na ostrvu Puket: KATA PALM RESORT& SPA 4* https://www.katapalmresort.com ili sličan

Odmarlište je okruženo zelenilom, na samo par minuta udaljenosti od poznate Kata peščane plaže, a 200m od šoping zone. Ovaj hotel kombinuje najbolje od tradicionalnog i modernog. Odmaralište ima 2 velika bazena i 2 mala bazena za decu, 3 restorana i 2 bara. Svaka soba ima: kupatilo, terasu, klima uređaj, fen, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.


ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU(21 dan pred put, poželjno je planirati min 60 dana unapred)

NAČINI PLAĆANJA:

• gotovinski - uplata akontacije od najmanje 50% od  cene hotela  i ostalih usluga  prilikom prijave,  a 100 % na  ime avio karte.

• platnim karticama (Master, Visa,  Maestro i Dina).

 • preko računa.

 

 

IND. PROGRAM PUTOVANJA:
 
Dan 1 -BEOGRAD-BANGKOK. Poletanje. Presedanje u zavisnosti od odabranog leta . Sletanje u Bangkok...
Dan 2 -Transfer do hotela (opcionalno). Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Noćenje.
Dan 3- BANGKOK . Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Noćenje
Dan 4 -BANGKOK.  Doručak. Slobodan vreme za individualna razgledanja ili fakultativni izlete. Noćenje.
Dan 5 - BANGKOK - PUKET.  Doručak. Transfer na aerodrom (opcionalno). Poletanje za Puket u toku dana. Dolazak.Transfer do hotela(opcionalno). Smeštaj u odabrani hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
Dan 6-11 -PUKET .Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.6 Noćenja.
Dan 12 PUKET Doručak. Transfer na aerodrom (opcionalno). Poletanje za Bangkok u toku dana. Dolazak. Nastavak putovanja za Beograd...
Dan 13 -BANGKOK -BEOGRAD. Poletanje. Presedanje u zavisnosti od odabranog leta . Sletanje u Beograd... Kraj.
 

 

Ostavi komentar

(1) Komentara

Ja

koja glupost, kako da stignemo tamo da bi iskoristili ovu jedinstvenu ponudu. Ovo je vise nego neozbiljno..
13.07.2017. by Ja
Postavite pitanje