Daleke destinacije > Daleke destinacije > Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli ili tropski odmor iz bajke, mesto gde sva čula ožive nude puno plaža za istraživanje, različitih aktivnosti i garancija da tamo nikada nije dosadno. Tokom cele godine, tamo je uvek leto i savrsena destinacija za sve koji vole egzotiku i bistro tirkizno more. Kada su u pitanju smeštaji Sejšeli nude bezbroj apartmana, vila, kuća i hotela. Hranu uglavnom čine polodovi mora, ribe kao i tropsko voće i začini. Skoro svaka hrana sadrži dva ili tri začina u sebi.

Sejšeli - specijal paket aranžman 2019/2020

  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Sejšeli
  • Noćenje sa doručkom
  • Hotelska usluga
  • Avio
Cena: Od 990€

 

 

Cene u tabeli važe po osobi po danu na bazi noćenja sa doručkom i ikljucenim transferom aerodrom- hotel -aerodrom.

 

 

 

 

 

Avio karte se dodatno kupuju i cena im varira u zavisnosti od raspoloživosti. ( pr. 500 -650 eur)

 

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:● avio prevoz na relaciji Beograd - Sejšeli - Beograd ● aerodromske takse – podložne promenama ● transferi aerodrom – hotel – aerodrom ● 9 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi odabrane usluge ● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika ● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje● VIZA: Nije potrebna za državljane Srbije. ● Napominjemo da je let po najpovoljnijoj ceni preko low cost avio kompanije Fly Dubai I ne uključuje obroke na letu kao da I u slučaju promena vremena leta ne snosimo troškove promena hotela.

 

 

* Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe. Ukoliko je jedna osoba u pitanju, napominjemoda su doplate za jednokrevetnu sobu veoma visoke ****Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**** Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znači da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom I ne podleže nikakavim izmenama. Penali su 100% **

 

 

 

1. dan BEOGRAD - Sejšeli - Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti.

 

2 – 4 ili 2 - 5 ili 2 - 7 ili 2 - 9 dan Sejšeli - Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta.

5 ili 6 ili 8 ili 10 dan Sejšeli - BEOGRAD - Ranojutarnji transfer do aerodroma u Baliju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti.

 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje