Daleke destinacije > Daleke destinacije > Sejšeli

Sejšeli

Sejšeli ili tropski odmor iz bajke, mesto gde sva čula ožive nude puno plaža za istraživanje, različitih aktivnosti i garancija da tamo nikada nije dosadno. Tokom cele godine, tamo je uvek leto i savrsena destinacija za sve koji vole egzotiku i bistro tirkizno more. Kada su u pitanju smeštaji Sejšeli nude bezbroj apartmana, vila, kuća i hotela. Hranu uglavnom čine polodovi mora, ribe kao i tropsko voće i začini. Skoro svaka hrana sadrži dva ili tri začina u sebi.

SEJŠELI

 

Individualni polasci  (10 dana / 7 noći) – avionom

 • Program:
 • Usluga:
 • Hotel:
 • Prevoz:
 • Sejšeli
 • Noćenje sa doručkom
 • Hotelska usluga
 • Avio
Cena: od 929€

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Hotel

Tip smeštaja

Usluga

Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi

 


 

Berjaya Beau Vallon Bay Resort *3

Standard soba

   

ND

 

 

929 €

 

Coral Strand Smart Choise 4*

Standard soba

 

ND

 

1198 €

 

 

Savoy Resort 5*

Standard soba

   

ND

 

1580 €

 

 

The H Resort 5*

Tropical garden soba

 

              ND

 

1729 €

 

 

 

 

 

 

Napomena : rezervacija trokrevetne i jednokrevetne sobe isključivo na upit! Trokrevetne sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Prevoz  avionom na relaciji Beograd-Dubai–Mahe sa taksama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*/ 4 */5*, na bazi 7 noćenja sa doručkom, troškovi organizovanja putovanja. 
U cenu putovanja nije uračunato:  Međunarodno putno osiguranje, transfer, ekstra troškovi

 

 

HOTELI:

Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino 3*                                                            www.berjayahotel.com                                                               

Hotel se nalazi na severozapadnom delu ostrva Mahe, na peščano- stenovitoj plaži u zalivu Beau Vallon. Udaljen je 15km od aerodroma i 5km od glavnog grada Viktoria. Raspolaže sa 232 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i više hotelskih bugalova. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini fižider, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, fen za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima recepciju (otvoren prostor), 3 restorana, 3 bara, spoljašnji i dečiji bazen, fitnes, masažu, teniski teren, 2 sale za sastanke, biznis centar, stoni tenis, bilijar, menjačnicu, servis za pranje veša, pristup internetu kod recepcije (doplata).

Hotel Coral Strand Smart Choise  4*                                                                           www.coralstrand.com

Hotel je udaljen 15km od aerodroma, 5km od grada Viktorija. Nalazi se na peščanoj plaži, u zalivu Beau Vallon. Hotel raspolaže sa 174 sobe, raspoređene u više hotelskih zgrada; svaka soba ima kupatilo (tuš), terasu, klimu, TV, telefon, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Mogućnost doplate za korišćenje mini frižidera. Standardne sobe su površine oko 22m2. Sobe su namenjene nepušačima. Hotel ima 2 restorana, bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, servis za pranje veša, 2 sale za sastanke, suvenirnicu. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata). Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Hotel Savoy Seychelles 5*                                                                                                        www.savoy.sc

Nalazi se na 5 km od glavnog grada Viktorije, oko 13 km od aerodroma Mahe a na 2 km dugoj plaži Beau Vallon. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom I tušem, wc, fen, bade mantil, telefon, TV, besplatan internet, klima, mini bar, aparat za kafu, sef, balkon ili terasu sa pogledom na baštu. Hotelski sadržaji: U ponudi hotela su glavni restoran, Gecko bar, a-la-carte restoran, bazen sa delom za decu, besplatan WLAN u celom hotelskom kompleksu. Od ostalih aktivnosti na raspolaganju su teniski teren, fitnes centar, spa i velnes centar, masaža, uz plažu, biblioteka, animatori, dečji klub. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.  Karakteriše ga prijatan I umeren dizajn, opuštena atmosfera I odličan položaj na ostrvu

Hotel The H Resort Beau Vallon 5*                                                        https://www.hresortseychelles.com                                               

Nalazi se na dugoj peščanoj plaži Beau Vallon Bay. Glavni grad Viktorija udaljen oko 5km, aerodrom oko 15km. Ukupno ima 100 soba. Soba tipa Junior suite oko 55 m², sadrži kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, pegla, aparat za kafu/ čaj, sef, veliki balkon sa foteljama, sa pogledom na vrt ili bazen. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima: 6 restorana, fitnes centar, snorkling, kajak, stand-up veslanje, tenis sa osvetljenjem, stoni tenis, odbojka na plaži, joga. Uz doplatu: ronjenje, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi. Beauty and Wellness: Ekskluzivni “Sessel Spa” sa ukupno osam prostorija za tretmane, klub za decu (od 3 do 12 godina) otvoren 6 dana u nedelji. Bazen se nalazi u središtu vrta. Besplatan Wi-Fi u celom objektu.  

 

OPŠTE NAPOMENE:

KLIMA

 

Jan.

Feb.

Mart

Apr.

Maj

Jun

Jul

Avg.

Sept.

Okt.

Nov.

Dec.

Dnevna temp. (°C)

28

29

29

30

29

28

26

27

28

28

29

28

Noćna temp. (°C)

24

25

25

25

25

25

24

24

24

24

24

24

Temperatura vode (°C)

27

28

28

29

28

27

26

26

26

26

27

27

 

 

 

KLIMA: Klima na Sejšelima je tropska tokom cele godine i sva ostrva koja se turistički posećuju nalaze se van pojasa ciklona. Temperatura se kreće između toplih, a ipak prijatnih 24 ˚C (u najhladnijim mesecima jul/avgust) i 32 ˚C (u natoplijim mesecima od decembra do aprila). Između novembra i aprila Sejšeli su zahvaćeni monsunima koje karakteriše topao i jako vlažan period. Od maja do oktobra traje hladniji deo sezone kada temperatura ne pada ispod 24 ˚C. Kiša često pada od novembra do marta, od aprila su padavine slabije, a od juna do septembra je udarna sezona.

 

Denis Private Island (klikni na ime)

Acajou Beach Resort (klikni na ime)

Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa (klikni na ime)

Savoy Resort & Spa (klikni na ime)

Castello Beach Hotel (klikni na ime)

Coral Strand Smart Choice Hotel (klikni na ime)

Chateau St. Cloud (klikni na ime)

Islander's (klikni na ime)

Oasis Hotel Restaurant & Spa (klikni na ime)

U ponudi imamo sve hotele na Sejšelima i svakako, ukoliko želite, možemo Vam poslati I dodatnu ponudu u skladu sa Vašim zahtevom. U nastavku su izdvojeni hoteli koji su dobro ocenjeni ili u kojima smo već imali zadovoljne putnike. Molimo Vas da I sami proverite kritike, jer je svaki postojeći izbor na bazi ličnih afiniteta.

** Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe. Ukoliko je jedna osoba u pitanju, cena hotela uglavnom bude nepromenjena ili sa veoma malom razlikom **

**Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**

** Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znaci da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom I ne podleže nikakavim izmenama. Penali su 100% **

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

 • avio prevoz na relaciji Beograd - Sejšeli -Beograd

 • aerodromske takse

   

 • Individualan broj noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi noćenja sa doručkom + troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • transferi aerodrom – hotel – aerodrom / ukoliko je ostrvo Mahe – transfer je autobusom/Ukoliko je Praslin –
  transfer je kombinacija autobusa i broda Cat Cocos..
 • fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

 • obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje

 • VIZA: Prema poslednjim informacijama, uz biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna viza

 

Prvi dan - individualni check in na šalteru avio kompanije na cijem letu je izdata avio karta i let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma. Kraj programa.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.- 2.dan BEOGRAD–DUBAI–MAHE  Individualni dolazak učesnika putovanja na aerodrom “Nikola Tesla” tri sata pre leta. Poletanje aviona. Sletanje u Dubai. Nastavak putovanja za Mahe . Sletanje na  aerodrom Mahe. Noćenje.

3. – 8. dan MAHE  Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

9. – 10.dan MAHE-DUBAI-BEOGRAD Doručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Dubai. Sletanje u Dubai. Nastavak putovanja za Beograd. Sletanje u Beograd

 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje