Daleke destinacije > Daleke destinacije > Maldivi

Maldivi

Kada se kaže “Raj na Zemlji” misli se na Maldive. Maldivska ostrva su fascinantna sa belim peščanim plažama i čistom svetlom morskom vodom u lagunama usred duboke okeanske plave boje. Na Maldivima, u klimi večitog leta, uživanje je potpuno tokom cele godine. Sa svojim luksuznim hotelskim kompeksima, koji čine jedno ostrvo, na plaži i okolnim bazenima nikada nećete primetiti gužvu.

Maldivi - specijal paket aranžman 2019/2020

 • Program:
 • Usluga:
 • Hotel:
 • Prevoz:
 • Maldivi
 • Hotelski smeštaj
 • Hotelska usluga
 • Avio
Cena: Od 990€

  

 

Cene u tabeli važe po osobi po danu na bazi noćenja sa doručkom i ikljucenim transferom aerodrom- hotel -aerodrom.

 

 

 

 

 

Avio karte se dodatno kupuju i cena im varira u zavisnosti od raspoloživosti. ( pr. 500 -650 eur)

 

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:● avio prevoz na relaciji Beograd – Maldivi -Beograd ● aerodromske takse – podložne promenama ● transferi aerodrom – hotel – aerodrom ● 9 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi odabrane usluge ● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika ● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje● VIZA: Nije potrebna za državljane Srbije.

 

 

* Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe. Ukoliko je jedna osoba u pitanju, napominjemoda su doplate za jednokrevetnu sobu veoma visoke ****Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**** Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znači da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom I ne podleže nikakavim izmenama. Penali su 100% **

 1. Prvi dan: BEOGRAD–MALDIVI
 2. Drugi dan: Dolazak na Maldive. Transfer do hotela. Boravak u zavisnosti od broja noćenja na bazi izabrane usluge.
 3. Poslednji dan: MALDIVI–BEOGRAD.  Transfer na aerodrom i let sa presedanjem i nastavak za Beograd. Dolazak u Beograd.

Zavisi od Avio kompanije i datuma polaska da li ima presedanja i na kom aerodromu. Pošto iz Beograda nema direktnih letova za Maldive.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje