Daleke destinacije > Daleke destinacije > Dubai

Dubai

 

Dubai grad luksuza i budućnosti, grad u kojem ne postoji reč nemoguće, koji se menja iz dana u dan. Opisuje ga reč - razmenljivost, a to čine bezbroj gradjevina i fontana na koju god stranu da se okrenete i pogledate. Dnevna temperatura ume da pokaze i do 50 stepeni, gde je obavezan hlad ili klimarizovana prostorija, zato je najbolje Dubai posetiti za vreme zimskih meseci, kada je temperatura optimalna. U Dubaiu možete naći bogat izbor hrane, tako da ćete uživati.

 

 

Dubai - specijal paket aranžman 2019/2020

 

  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Dubai
  • Noćenje sa doručkom
  • Hotelska usluga
  • Avio
Cena: Od 750€

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:● avio prevoz na relaciji Beograd – Dubai -Beograd ● aerodromske takse – podložne promenama ● transferi aerodrom – hotel – aerodrom ● 9 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi odabrane usluge ● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika ● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje● VIZA: Nije potrebna za državljane Srbije. ● Napominjemo da je let po najpovoljnijoj ceni preko low cost avio kompanije Fly Dubai I ne uključuje obroke na letu kao da I u slučaju promena vremena leta ne snosimo troškove promena hotela.

 

 

* Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe. Ukoliko je jedna osoba u pitanju, napominjemoda su doplate za jednokrevetnu sobu veoma visoke ****Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**** Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znači da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom I ne podleže nikakavim izmenama. Penali su 100% **

 

 1. dan BEOGRAD - DUBAI

 

Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Dubai. Planirano vreme dolaska u Dubai. Transfer do izabranog hotela u Dubaiju. Individualni smeštaj. Noćenje.

 

 

 

2 – 4 ili 2 - 5 ili 2 - 7 ili 2 - 9 dan DUBAI

 

Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta-Dubai: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Mogućnost individualnih razgledanja i obilazaka: obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. Noćenja.

 

 

 

5 ili 6 ili 8 ili 10 dan DUBAI - BEOGRAD

 

Ranojutarnji transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.

 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje