Daleke destinacije > Daleke destinacije > Dubai

Dubai

Dubai grad luksuza i budućnosti, grad u kojem ne postoji reč nemoguće, koji se menja iz dana u dan. Opisuje ga reč - razmenljivost, a to čine bezbroj gradjevina i fontana na koju god stranu da se okrenete i pogledate. Dnevna temperatura ume da pokaze i do 50 stepeni, gde je obavezan hlad ili klimarizovana prostorija, zato je najbolje Dubai posetiti za vreme zimskih meseci, kada je temperatura optimalna. U Dubaiu možete naći bogat izbor hrane, tako da ćete uživati.

 

Dubai - specijal paket aranžman 2019/2020

 • Program:
 • Polazak:
 • Povratak:
 • Usluga:
 • Hotel:
 • Prevoz:
 • Dubai
 • 01.11.2019.
 • 01.11.2020.
 • Noćenje sa doručkom
 • Hoteli po izboru
 • Avio
Cena: Od 535€

Pretraga je aktuelna u trenutnom vremenu.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUCENO
- Avio prevoz na relaciji Beograd - Dubai - Beograd (redovna linija Flydubai); Cena je radena na osnovu bazicne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta, moguce je putovati uz doplatu za sledecu raspoloživu tarifu. Aerodromske i sigurnosne takse (76 evra). Placanje prilikom uplate aranžmana, placaju odrasli, deca i bebe u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);  
- izabrani broj nocenja na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu;
- asistencija lokalnog vodica na srpskom ili engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija)
- Transferi aerodrom-hotel-aerodrom; 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUCENO
- Boravišna taksa po sobi dnevno (placa se na licu mesta) Hoteli 2* i 3* = 10 Dirhama (oko 2 evra); Hoteli 4* = 15 Dirhama (oko 3 evra); Hoteli 5* = 20 Dirhama (oko 4 evra); 
- Fakultativni izleti  (na engleskom jeziku)
- Hrana i pice na letovima 
- individualni troškovi putnika.
- Medunarodno putno zdravstveno osiguranje. 
 
USLOVI PLAĆANJA 
Prilikom prijavljivanja i zakljucivanja ugovora o putovanju uplacuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% placa se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Placanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) cekovima, c) uplatom na racun Filip Travela ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:
a) cekovima do pet jednakih mesecnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); cekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke)

Važne napomene
- Svi važeci popusti su vec ukljuceni u cenovnik. Za ostvarivanje važecih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni -klasican nacin usluživanja, izbor dva do tri jela. Popusti za decu i odrasle osobe na pomocnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 2 putnika. 
U ukupnu cenu aranžmana je uracunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadnu za gorivo, u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu. U slucaju povecanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre zapocetog putovanja.
Pasoš mora da važi minimum 6 meseci po povratku sa putovanja. Gradanima Republike Srbije je ukinut vizni režim za Ujedinjene Arapske Emirate sa datumom putovanja od 18.05.2019. Dozvoljen je boravak do 90 dana.
Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 
Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje
Organizator putovanja preporucuje putnicima, da pre polaska na putovanje, pribavi polisu Medunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama agencije moguce je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravaca Generali, koja pokriva, u slucaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lecenja i bolnicke troškove do iznosa od 15 000 evra. O ceni polise osiguranja moguce je informisati se u poslovnicama agencije.
 
Program putovanja
1. dan BEOGRAD – DUBAI. Cekiranje za let najkasnije dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Dubai oko 13.00 sati (FZ 1746) Direktan let (oko 6 sati). Sletanje aviona oko 21:15 sati po lokalnom vremenu. Transfer do odabranog hotela ili apartmana. Nocenje.
2. do predposlednji dan DUBAI - Boravak i hotelu na bazi uplacenih usluga. Tokom boravka - fakultativni izleti prema želji putnika.
Posledniji dan DUBAI - BEOGRAD. Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 09:05 sati (FZ 1745). Sletanje u Beograd u 13:15 sati.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje