Daleke destinacije > Daleke destinacije > Bali

Bali

Ostrvo mira i užitka, sa drevnom kulturom, bezbroj hramova, vulkanskih planina, pijaca sa morskim specijalitetima i raznim životinjama. Pravi raj za šoping, gde se može naći sve sto poželite. Sa toplim vlažnim vazduhom u periodu izmedju aprila i septembra, Bali je najlepsa tropska destinacija za odmor.

 

Bali - specijal paket aranžman 2020/2021

 

 
  • Program:
  • Usluga:
  • Hotel:
  • Prevoz:
  • Bali
  • Noćenje sa doručkom
  • Hotelska usluga ili najam vila
  • Avio
Cena: Od 990€

 Cene po osobi po danu na bazi noćenja sa doručkom i ukljucenim transferom aerodrom- hotel -aerodrom.

 Avio karte se dodatno kupuju i cena im varira u zavisnosti od raspoloživosti. ( pr. 500 -750 eur)

 

 

 U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:● avio prevoz na relaciji Beograd – Bali -Beograd ● aerodromske takse  ● transferi aerodrom – hotel – aerodrom ● odabran broj noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi odabrane usluge ● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika ● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje● VIZA: Nije potrebna za državljane Srbije. 

  

* Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe. Ukoliko je jedna osoba u pitanju, napominjemoda su doplate za jednokrevetnu sobu veoma visoke. ****Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**** Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znači da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom.

1. dan BEOGRAD - BALI

 Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti.

2 – 4 ili 2 - 5 ili 2 - 7 ili 2 - 9 dan BALI

Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta.

5 ili 6 ili 8 ili 10 dan BALI - BEOGRAD

Jutarnji transfer do aerodroma u Baliju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje