O nama

Turistička agencija Tipo Travel je osnovana od strane ljudi sa višegodišnjim iskustvom rada u turizmu i sa namerom da se predstavi kao moderna agencija koja radi po visokim turističkim standardima i koja nastoji da dobro upozna svakog svog putnika i njegove potrebe. Tipo Travel čini da putovanja budu jednostavna i dobro organizovana sa posebnom brigom o potrebama i bezbednosti svojih putnika.

Receptivni koncept - Nudimo pažljivo sastavljene turističke programe koji povezuju Srbiju sa tržištem Centralne Evrope, kao i pojedinačne usluge i servise koje kreiramo po želji naših partnera.

Organizovan transport, hostele, kolibe, seoske kuće, apartmanski smeštaj, lokalne vodiče, ručkove i večere u jedinstvenim atmosferama, folklorne događaje, probe vina, avionske karte i druge željene usluge. Posebne aranžmane pravimo i za individualne putnike na zahtev.

Sedište agencije je na Crvenom Krstu, u Mileševskoj ulici 51, u Beogradu. Početkom februara 2015. godine otvorili smo svoju poslovnicu u Valjevu, a u planu su otvaranje poslovnica u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Radno vreme agencije je od 09 do 19 časova svakim radnim danom kao i subotom od 10 do 15 časova.

 

S' poštovanjem,

Tipo Travel tim.