07 Maj 2020

VANREDNO STANJE

O D L U K U

 

Da se sva planirana putovanja ugovorena do 15.05.2020. privremeno odlažu. Ova odluka je doneta u skladu sa odlukom i merama Vlade Republike Srbije.

Svi putnici koji imaju uplaćeno neko od uskršnjih ili prvomajskih putovanja u organizaciji agencije, imaju mogućnost da izaberu drugi termin putovanja ili da popune formu sporazumnog raskida ugovora i uz vrednosni vaučer u visini uplate,  tako izvrše prenos uplaćenih sredstava za neko drugo putovanje ili neku drugu agencijsku uslugu.

Organizator putovanja će pružiti izabranu uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja, zaključno sa 15.05.2021.

Ukoliko putnik i pored svega navedenog ipak želi da raskine ugovor o putovanju, iznos povrata sredstava će biti umanjen za stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, kako je navedeno u tački 3. dopisa Yute.

Takođe u skladu sa sitaucijom, nećemo raditi direktno sa putnicima u poslovnici, jer ne želimo da ugrozimo Vaše i naše zdravlje. Sve naše kolege će biti dostupne i dežurati na sledećim brojevima telefona i meil adresi: 063 44 33 11; 011/2401 413;  info@tipotravel.com

 

Za sve dodatne informacije i detalje slobodno nas kontaktirajte.

 

Sva plaćanja, obaveze i povrati sredstava će biti izvršeni onda kada to uslovi dozvole, a po prijemu datih avansa inopartnerima i u skladu sa preporukama nadležnih institucija.

 

Molimo Vas, da u ovim teškim momentima, date samo mali doprinos u vidu razumevanja, strpljenja i poverenja koje ste nam ukazali, kako bi smo što pre bili u mogućnosti da to ponovo opravdamo.