09 Jun 2020

Odmor u Srbiji

 

Provedite svoj odmor u prelepim predelima Srbije.

Centar za Banjski i Wellness turizam, Mileševska 51, Vračar.

Ribarska Banja

Ribarska Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, na ograncima planine Jastrebac, u kotlini Ribarske reke. U Ribarskoj Banji ima šest izvora mineralne vode, temperature od 38 do 42°C. Klima Ribarske Banje je subplaninska, a zbog gustih šuma i čistog vazduha banja ima karakteristike klimatskog mesta.

Više …. https://www.tipotravel.com/ponude/banje-u-srbiji/ribarska-banja

Banja Koviljača

Banja Koviljača se nalazi u zapadnom delu Srbije, smeštena je na desnoj obali reke Drine, u podnožju planine Gučevo, u regionu Podrinja. Banja Koviljača je bogata lekovitim vodama i vrlo delotvorno utiče na zdravlje.

Više ….  https://www.tipotravel.com/ponude/banje-u-srbiji/banja-koviljaca

Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije. Smeštena je na obroncima planine Goč i u dolinama Vrnjačke i Lipovačke reke. Vrnjačka Banja je jedna od najprostranijih Banja u Srbiji. Obiluje prelepim parkovima i promenadama. Zbog mineralnog sastava i temperature izvora vode privlači posetioce već 150 godina.

Više …. https://www.tipotravel.com/ponude/banje-u-srbiji/vrnjacka-banja

Sokobanja

Sokobanja se nalazi u jugoistočnoj Srbiji, između planina Ozren i Rtanj, na obalama reke Moravice i na nadmorskoj visini od 400 m. Sokobanja je najstarija banja u Srbiji koja se organizovanim turizmom bavi skoro dva veka. Kada se kaže banja u Srbiji, svakako se misli na Sokobanju koja je srpska kraljica turizma.

Više …. https://www.tipotravel.com/ponude/banje-u-srbiji/banja-sokobanja

Atomska Banja

Banja Gornja Trepča poznata je i kao Atomska Banja i nalazi se u naselju Gornja Trepča, u jugozapadnom delu Šumadije. Blago radioaktivne termomineralne vode (temperature 30°C) sadrže obilje mikroelemenata, kao to su rubidijum, cezijum, selen, srebro, stroncijum i drugi, koji imaju aktivna biološka dejstva na čovečji organizam.

Više …. https://www.tipotravel.com/ponude/banje-u-srbiji/atomska-banja-gornja-trepca

Lukovska Banja

Lukovska Banja se nalazi na jugu Srbije, u podnožju Kopaonika, na nadmorskoj visini od 681 m. Po broju termomineralnih voda (temperature 56-69°C) i njihovoj izdašnosti (100 litara u sekundi) ova banja se ubraja u najbogatije banje u Srbiji. Banjski tretman se obavlja u medicinskom delu hotela „Kopaonik“.

Više …. https://www.tipotravel.com/ponude/banje-u-srbiji/lukovska-banja

 

Zbog velike popunjenosti, preporuka je da se termini rezervišu 2 - 3 meseca unapred.

Vaš Tipo Travel.