Metropole > Turska > Istanbul SPECIJAL 29.11.2018

Istanbul SPECIJAL 29.11.2018

Na dva kontinenta, spoj Evrope i Azije na Bosforskom moreuzu sa navažnijim i najlepšim građevinama: Grad gradova i danas sa Vaseljenskom patrijaršijom čini centar pravoslavnog hrišćanstva.

ISTANBUL 29.11 – 03.12.2018

PROMO CENA : 89 EVRA

  • Program:
  • Polazak:
  • Povratak:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Istanbul SPECIJAL 29.11.2018
  • 29.11.2018.
  • 03.12.2018.
  • ND
  • Autobus
Cena: 89€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE
- prevoz visokopodnim autobusom sa audio i dvd opremom, klimom, na navedenoj relaciji
- 2 noćenja sa doručkom /švedski sto/ u hotelima po izboru sa 3 *po lokalnoj kategrizaciji u 1/2 i 1/2 +1 sobama
- razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča
- usluge stručnog vodiča tokom puta
- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE :
- međ. zdravstveno osiguranje- prema opštim uslovima UNIQA osiguranja
- individualne troškove
- fakultativne izlete
Doplata za 1/1 sobu 45 €

NAČIN PLAĆANJA :

u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate .

OPIS HOTELA:
VVR Hotel https://vvrhotel.com/en/ - nalazi se 10 min hoda od centra Istanbula. Hotel raspolaže sa restoranom i aperitiv barom. Hotel raspolaže recepcijom , sefom, restoranom , barom, besplatnim wifi.Gostima su na raspolaganju udobne smeštajne jedinice. Sve sobe moderno su dekorisane i opremljene su spavaćim delom ,sopstvenim kupatilom,fenom ,TV, klimom, mini barom. ( ili sličan)

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Za ulazak u Tursku minimalna važnost pasoša je 150 dana.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba..
Organizator putovanja je Turistička agencija TIPO TRAVEL, licenca licenca OTP br. 2/2015. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja

1.dan BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda sa dogovorenog mesta oko 16.00 časova (tačno vreme i mesto proveriti 2 dana pred put). Vožnja u pravcu Niša i Dimitrovgrada, preko Bugarske i Turske sa kraćim pauzama po potrebi. Noćna vožnja.

2.dan ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog lokalnog vodiča / Starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu…. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan ISTANBUL
Doručak. Fakultativno – razgledanje OSMANLIJSKİH spomenika sa vodičem i uključenim ulaznicama - Aja Sofija, Topkapi palata, Nemačka fontana, Plava džamija.. Slobodno vreme za šoping i druge individualne aktivnosti. Uveče fakultativan odlazak na „Tursko veče“ u internacionalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan ISTANBUL
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šoping . Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.

5.dan BEOGRAD Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 osoba), nisu obavezi deo programa, već se putnici opredeljuju po sopstvenom izboru.


- Poseta Aja Sofiji sa ulaznicom i lokalnim vodičem - 20 €;
- Razgledanje osmanlijskih spomenika - u trajanju od oko 4 h sa vodičem i ulaznicom za Topkapi palatu -25 €;

- Krstarenje Bosforom u trajanju od oko 1,5 h sa vodičem - 20 €;

- Tursko veče: večera, orijentalni ples, folklor, kozaci, zabavni program i pesme na 9 jezika, 2 pića po izboru - 30 €

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje