Metropole > Italija > Venecija Specijal

Venecija Specijal

 Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espesso... I dalje je sve po starom u Italiji, moţete kupiti najbolju garderobu i popiti najbolji espresso, kako u Trstu tako i u ekskluzivno opremljenim tržnim centrima u blizini Trsta i Venecije. Mo ž ete pronaći garderobu svetski poznatih marki po najpovoljnijim cenama, jer je roba tokom cele godine na sniženju .

  • Program:
  • Polazak:
  • Povratak:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Venecija Specijal
  • 26.04.2018.
  • 30.04.2018.
  • Noćenje sa doručkom
  • Autobus
Cena: 85€

VENECIJA,

autobusom 5 dana / 2 noćenja 26.04.-30.04.2018.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,

smeštaj u hotelu sa 3* u Lido di Jesolo na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama (svaka soba ima tuš/WC), razgledanja po programu putovanja, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aražmana.

Hotel link: HOTEL AMERICAN 3*, www.americanhoteljesolo.it

CENA ARAŽMANA NE OBUHVATA :

Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja, individualne troškove,

Fakultativne izlete: (Padova+Verona – 25 evra); (Venecija – 20 evra)

1. Dan - MESTO POLASKA

Polazak u u 22.30h sa parkinga kod SC. Noćna voţnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržvanjima radi graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

2. Dan - TRST- PALMANOVA OUTLET PALMANOVA - LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima, panoramsko razgledanje Trsta., Slobodno vreme za individualne aktivnosti (max 3 h). Nastavak putovanja do Palmanova Outlet Village. Nastavak putovanja ka Lidu di Jesolu (ili okolini) Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan- LIDO DI JESOLO - PADOVA -VERONA - LIDO DI JESOLO Doručak ..Fakultativni polazak za Padovu. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), I Santo-Bazilika Sv. Antuna, Palacao Rađone-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki (u njemu su svojevremeno kafu pili Balzak i Lord Bajron).Slobodno vreme do polaska u Veronu. Poseta Verone. Obilazak sa stručnim vodičem: Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuća.Slobodno vreme. Povratak u dogovoreno vreme sa vodičem. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4.Dan VENECIJA

Doručak. Napuštanje hotela .Fakultativni obilazak kraljice Jadrana-Venecije iz luke Punta Sabbioni. Obilazak sa stručnim vodicem: Riva Skijavoni, most uzdaha, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, most Rialto.Slobodno vreme do predvečernjih časova kada je planiran polazak za Srbiju.Noćnja vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadrţavanjima radi graničnih formalnosti, odmora i osveţenja.

5. Dan MESTO POLASKA

Dolazak u mesto polaska. (kraj usluga)

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje