Metropole > Italija > Milano Bus

Milano Bus

MILANO   

Đenova & jezero Komo

 

- Centar mode -

 

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije.  Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opere Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

5 dana, 2 noćenja

  • Program:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Milano Bus
  • Noćenje sa doručkom
  • Autobusom
Cena: Od 89€

    C E N A :

 

Paket aranžman  / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

Opis

Termin putovanja

Hotel

Ukupna cena po osobi

Jesen

11.10 – 15.10.2018

 

HOTEL 3*

SPECIJALNA PONUDA

79 €

 

89 €

Zima

09.11 – 13.11.2018

 

HOTEL 3*

SPECIJALNA PONUDA

79 €

 

89 €

Zima

06.12 – 10.12.2018

 

HOTEL 3*

SPECIJALNA PONUDA

79 €

 

89 €

         

                         Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke na dan uplate.

                            

Cena iz tabele je u evrima


 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

·         smeštaj u Milanu (2  noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama

·         obilaske prema programu (Milano)

·         troškove organizacije i vođenja aranžmana

·         usluge licenciranog pratioca grupe

·         peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice  (BAS )

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·         međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 ) – 6 € (osobe od 18 – 69 god.), 4 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.),  11 € (osobe od 70 – 84 god.)

·         Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA

·         obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i  3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i  5* – 5 € po noćenju / po osobi

·         ulaznice i fakultativne izlete

 


NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije VIVA TRAVEL  odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu (BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu (stanični vaučer).


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

·         Đenova i outlet Seravalle – 35 € / 25 € deca

·         Outlet Seravalle – 20€ / 10€ deca

·         Jezero Komo – 20 € odrasli / 15 € deca

·         Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ / 10€ deca


NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

·         Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.


DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana

POPUSTI: 

·         deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

·         deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)     

·         treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%     


SOPSTVENI PREVOZ: 

  • NE POSTOJI MOGUCNOST UMANJENJA ZA SOPSTVENI PREVOZ


OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:

·         u Milanu (Italija) sa 3*

 

Hotel SUNFLOWER 4* www.hotelsunflower.it

Hotel se nalazi u širem centru grada. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 

Hotel DEI FIORI 4* www.hoteldeifiori.com/

Hotel se nalazi na oko 7 km od strogog centra Milana sa kojim je povezan gradskim prevozom. Poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 


POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

·         OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)  

                                                               

 

GRAD

MESTO POLASKA

CENA POVRATNOG TRANSFERA

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

 25 EUR

OBILASCI:  Milano – Đenova – Outlet Serravalle – Jezero Komo                             

 

 PROGRAM PUTOVANJA:  

1. dan  BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 17 časova sa perona glavne  autobuske stanice ( BAS -a ). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan  MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan  MILANO – JEZERO KOMO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.                                                                                

5. dan  BEOGRAD

Dolazak u Beograd (na dolazne perone) u prepodnevnim časovima.                                   

  (Kraj usluga)

 

 

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje