Metropole > Austrija > Beč Šoping

Beč Šoping

Beč je od najbolja destinacija za Advent u Evropi. Beč je uvek sigurna opcija za jedan od najboljih Adventa i najveći božićni sajam u Europi. Snizenja svih robnih marki do 80% . Jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta ..

5 dana, 2 noćenja

 • Program:
 • Polazak:
 • Povratak:
 • Usluga:
 • Prevoz:
 • Beč Šoping
 • 07.12.2017.
 • 11.07.2017.
 • Noćenje sa doručkom
 • Autobusom
Cena: 109 €

CENA ARANŽMANA: 109 evra

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom). Smeštaj u Beču (2 - noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu po izboru sa 3*ili 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama. Obilaske prema programu (Beč – panorama grada). Troškove organizacije i vođenja aranžmana. Usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Međunarodno zdravstveno osiguranje. Ulaznice i fakultativne izlete.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana
 • platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

1. dan – VALJEVO - BEOGRAD

Polazak oko 23:00 časa sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku prema Austriji.

2. dan - OUTLET PARNDORF ( www.designeroutletparndorf.at ) – BEČ

Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, koji je veoma čuven u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U podnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak u tržni centar Donauzetrum . Noćenje.

3. dan - BEČ – SCS – BEČ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do City Sud (SCS) koji je najveći tržni centar u Austriji. Nalazi se južno od Beča, u mestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Kare itd.). Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan – BEČ – PRATER – DUNAVSKI TORANJ – BEČ

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Beč i Dunav i izleta za Prater – najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije - muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad.... Slobodno vreme do polaska za Srbiju. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji.

5. dan - BEOGRAD – VALJEVO Dolazak u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

FAKULTATIVNI IZLETI :

( Donauzentrum , Shopping SCS, - ukupno paket iznosi 10 €)

Dunavski toranj (sa ulaznicom) i Prater - ukupno paket iznosi 10 €)

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje