Daleke destinacije > Daleke destinacije > Kuba

Kuba

Republika Kuba (šp. República de Cuba) je država i arhipelag u severnim Karibima koji se nalazi između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana. Severno od Kube se nalaze Sjedinjene Američke Države i Bahami, na zapadu Meksiko, na jugu Kajmanska ostrva i Jamajka, a na jugoistoku Haiti.

Ostrvo Kuba je najveće ostrvo na Karibima. Država Kuba se sastoji od celog ostrva Kuba i manjih obližnjih ostrva, izuzimajući zaliv Guantanamo, vojnu luku koja je iznajmljena Sjedinjenim Državama od 1903. godine. Ostrvo Kuba je šesnaesto ostrvo po veličini na svetu.

Program br. 1 - Kuba - Havana - Varadero // 12 dana, 10 noćenja

 

 • Program:
 • Polazak:
 • Povratak:
 • Prevoz:
 • Kuba
 • 01.01.2019.
 • 01.01.2019.
 • AVIO
Cena: Od 929€

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi : iz tabele u evrima

 

Hotel u Havani/Kategorija

+

Hotel u Varaderu/Kategorija

 

 

Smeštaj

Tip sobe

 

 

Usluga

Havana

+

Usluga

Varadero

Polazak / Povratak


30.11.-11.12.

07.12.-18.12.

Saint John's 2*

+

Karawama 3*

 

Dvokrevetna   

standard soba

3 noćenja ND

+

7 noćenja AI

929

Park View 3*

+

Starfish Resort Varadero 3*

 

Dvokrevetna   

standard soba

3 noćenja ND

+

7 noćenja AI

1095

“Habana 612”  3*

+

Starfish Resort Varadero 3*

 

Dvokrevetna

standard soba

3 noćenja ND

+

7 noćenja AI

1109

Hotel Los Frailes 3*

+

Sol Sirenas-Coral 4*

 

Dvokrevetna

standard soba

3 noćenja ND

+

7 noćenja AI

1179

Kohly 3*

+

Blau Marina Varadero Resort 5*

 

Dvokrevetna

standard soba

3 noćenja ND

+

7 noćenjaAI

1199

Legenda tabele: ND – noćenje sa doručkom; AI-all inclusive;


Uz doplatu pre polaska na putovanja:

Mogućnost izbora različite dužine boravka kao i promene datuma putovanja, u odnosu na navedeni.

Različit izbor hotela u Havani i Varaderu u odnosu na navedeni.

Mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion u hotelu u Havani

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Havana-Pariz-Beograd (važi do popunjenosti najpovoljnije klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 8kg  ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.

Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).

-Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama: na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Havani i 7 noćenja-usluge all inclusive u izabranom hotelu u Varaderu.

-Transferi autobusom prema programu.

-Asistencija lokalnog vodiča, tokom transfera, na engleskom jeziku

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Aerodromske takse (oko 314 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),

-Troškovi rezervacije (45 eur po osobi-NEPOVRATNI)

-Troškovi fakultativnih izleta i poseta,

-Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe General  banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje
 • kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master Card, Maestro)
 • uplatom preko računa

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN KUBA– INDIVIDUALNO PUTOVANJE:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju

- od momenta ugovaranja aranžmana do 32 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

- od 31 dana do 21 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana.

- od 20 dana pre početka putovanja do početka putovanja, na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana.

 

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:

-Cena aranžmana za decu do 12 godina se dobija na upit.

-Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.

-Mogućnost rezervacije pomoćnog ležaja za dete-na upit, uz doplatu-po ceni 3. odrasle osobe.

-Cena smeštaja za treću odraslu osobu se dobija na upit. Treća odrasla osoba koristi postojeći ležaj u sobi ili pomoćni ležaj koji se dobija isključivo na upit: manji je od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće odrasle osobe u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem)

-Cena jednokrevetnih i porodičnih soba je na upit.

-Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na poziciju sobe, spratnost, veličinu ležaja.

-Veranda je natkrivena ili otkrivena otvorena galerija (sa/bez stubova) u prizemlju hotelske sobe. Veranda nema ogradu.

 

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

-Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotela, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, depozit za peškire, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni, sportovi na vodi i slično.)

-ALL INCLUSIVE ili ULTRA ALL INCLUSIVE podrazumeva usluge po internim hotelskim pravilima koje nisu identične po hotelima, kako iste kategorije tako i iste destinacije ili zemlje. Usluživanje glavnih obroka (doručak-ručak-večera) mogu biti na bazi samoposluživanja ili posluživanja-menia.

-Detaljne informacije o usluzi all inclusive i ultra all inclusive, kao i radnom vremenu barova i restorana se dobijaju na recepciji hotela.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 16h00/ datuma početka smeštaja do 10h00 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 16h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.

-Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 20 dana pre polaska na putovanje.

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

-Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

-U slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku  aviokompanije  ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report)

-Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta- lokalnom  agencijom na Kubi.

-Na Kubi ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.

-Voda iz slavina nije za piće, obavezno je konzumiranje flaširane vode.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena u opštini ili sudu je neophodna.

-Viza za građane Republike Srbije koji putuju srpskim putnim ispravama nije potrebna. Putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama prilikom zaključenja ugovora moraju obavestiti Organizatora putovanja odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja sa pasošem koje zemlje će putovati. U suprotnom, postoji mogućnost da hotelijeri povećaju cenu smeštaja na licu mesta, jer cene iz Programa važe samo za državljane koji putuju sa srpskim putnim ispravama. Putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama, a prilikom zaključenja Ugovora nisu obavestili Organizatora putovanja odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja sa pasošem koje zemlje će putovati, dužni su da se sami informišu o viznim, zdravstvenim i ostalim uslovima preko sledeće web stranice: http://www.cubadiplomatica.cu/

 

DOBRO JE ZNATI:

-U odnosu na lokalnu valutu, EURO ima bolji bankarski kurs od USD (promena valute u menjačnicama, bankama, hotelima). Sredstvo plaćanja -za strance-na Kubi je konvertibilni pezos (CUC). Sva ovlašćena mesta za promenu valute imaju istaknutu licencu za menjačke poslove od Centralne banke Kube i novac treba menjati ISKLJUČIVO na takvim mestima.

-Sa Kube je zabranjeno iznošenje: više od 5.000 USD ili protivvrednost u drugoj valuti, ukoliko nisu prijavljeni prilikom ulaska u zemlju ili se ne poseduje odgovarajuća bankarska potvrda, više od 100 nacionalnih pesosa, odnosno više od 200 konvertibilnih kubanskih pesosa, predmeta muzejske vrednosti, više od 50 kubanskih cigara-tompusa, ukoliko se ne poseduje faktura o kupovini, predmeta od numizmatičke vrednosti, ukoliko se ne poseduje ovlašćenje Muzeja numizmatike ili Centralne banke Kube.

-Prilikom dolaska na Kubu-na aerodromu-se dobija od imigracionih vlasti turistički karton-koji su putnici dužni da čuvaju do napuštanja Kube.

Opisi hotela u Havani

 

Hotel Saint John's 2*                                     www.gran-caribe.com/english/hotel.asp?hotel_code=SCTHORSJhons

Hotel se nalazi u kvartu Vedado, u blizini poznate ulice La Rampa, 4km od centra Stare Havane, 25km od aerodroma. Ovaj skroman hotel raspolaže sa 88 soba; ima recepciju, restoran, bar, mali spoljašnji bazen na poslednjem spratu hotela, menjačnicu. Mogućnost najma sefa kod recepcije (doplata). Svaka soba, izuzetno skromnog izgleda i dekora, ima kupatilo (tuš), klimu, TV. Struja u hotelu je napona 110V. Doručak je kontinentalni, služi se u susednom hotelu Vedado.

 

Hotel Park View 3*                                         www.habaguanexhotels.com/en/hotels/hotelparkview.asp

Hotel sagradjen 1928.godine po uzoru na američku arhitekturu tog doba. Nalazi se u blizini šetališta Paseo de Marti, šetališta Malecon, Muzeja Revolucije, 900 od centra Stare Havane i 20km od aerodroma. Raspolaže sa 55 soba; ima recepciju, bar, restoran. Svaka soba je veoma skromnog izgleda i dekora, ima kupatilo (tuš kada sa zavesom), klimu, TV, telefon, sef. Struja u hotelu je napona 110V.  Doručak je kontinentalni, serviran.

 

Hotel Habana 612 Kategorija 3*                www.habaguanexhotels.com/en/hotels/residenciahabana612.asp

Mali hotel kolonijalnog stila, na pešačkoj udaljenosti od Starog Trga i turističkih znamenitosti Stare Havane, 25km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 12 skromno opremljenih soba, ima recepciju, bar, salu za doručak. Svaka standardna soba, veoma skromnog izgleda i dekora, ima kupatilo, TV, telefon, klimu, mini frižider. Doplata za sobu sa pogledom na ulicu i terasu. Struja u hotelu je napona 110V. Doručak je kontinentalni, serviran.

 

Hotel Los Frailes 3*                                        www.hotellosfrailescuba.com

Istorijski hotel kolonijalnog stila, na veoma atraktivnoj lokaciji. Udaljen je 20km od aerodroma u Havani i 900m od centra Stare Havane. Nalazi se u blizini veličanstvenog manastira San Francisco de Asis (Sveti Franja Asiški) i popularnog Starog Trga, u prometnoj pešačkoj ulici i blizini mnogobrojnih restorana I kafea.

Sagrađen 1793. godine, hotel je u 19.veku bio dom markiza Pedro Claudio Duquesne, kapetana francuske mornarice, i mesto koje je posetilo najviše plemstvo, crkveni velikodostojnici i istaknuti umetnici tog vremena.

Ovaj interesantan boutique hotel ima recepciju koja je je ukrašena mnogobrojnim umetničkim delima, vitražima, bakarnim statuama monaha, religijskim predmetima; ima fontanu i cisternu za skupljanje kišnice iz epohe, koja je otkrivena, slučajno, tokom renoviranja ulaznog dela hotela i recepcije. Dekoracija hotela stvara atmosferu drevnog manastira iz doba španske kolonijalne prošlosti. Većina hotelskog osoblja, u turističke svrhe, nosi monaške, franjevačke odore umesto uniformi.

Tokom svoje posete Havani, Papa Benedikt XVI je obišao hotel i blagoslovio voćni koktel, koji mu je poslužen u ime dobrodošlice.

Hotel raspolaže sa 22 sobe, ima recepciju, menjačnicu, TV kutak, bar. Mogućnost pristupa bežičnom internetu (doplata). Dizajn i izgled soba podržavaju istorijsko vreme nastanka i današnji kulturni projekat centra Stare Havane. Svaka standardna soba, bez prirodnog osvetljenja, ima kupatilo (jednostavnog izgleda i dekora), telefon,TV, sef (doplata za korišćenje), mini frižider. Sobe tipa Junior Suite imaju prozore i terasu. Struja u hotelu je napona 110V. Kontinentalni doručak se služi za stolom, u restoranu “La Marina”, preko puta hotela.

 

Hotel Kohly 3*                                                  www.hotelkohly.com

Hotel je udaljen11km od centra Stare Havane, 19km od aerodroma. Raspolaže sa 136 soba, ima restoran, bar, spoljšnji bazen, masažu, saunu, bilijar, teniski teren, salu za sastanke. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, telefon, TV, mini frižider, sef, fen za kosu. Doručak je kontinentalni, samoposluživanje.

Opisi hotela u Varaderu

Hotel Club Kawama 3*                                  www.gran-caribe.com/english/hotel.asp?hotel_code=SCTGCVKawama

Hotelski komleks se nalazi na peščanoj plaži; u blizini prodavnica i restorana, udaljen je 2km od centra Varadera, 145km od Havane i 25km od aerodroma u Varaderu. Sagrađen 1936.godine, raspolaže sa 336 soba raspoređenih u više jednospratnih hotelskih zgrada i manjih kuća u okviru prostranog kompleksa; ima glavni restoran i restoran a la carte, 7 barova, 4 spoljašnja bazena, saunu, masažu, klub za decu, menjačnicu, noćni klub, frizerski salon. Najam peškira za plažu (plaćanje depozita). Svaka standardna soba je veoma skromnog izgleda i dekora; ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini frižider, sef, dva odvojena ležaja. Sobe tipa superior imaju terasu. Struja u hotelu je napona 110V (potrebam adapter).Ishrana je na bazi all inclusive: doručak (kontinentalni)-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

NAPOMENA- U hotelu se služi filtrirana voda za piće – preporuka naše agencije jeste da se kupuje flaširana voda  (mogućnost kupovine u hotelu-naručivanje i plaćanje na recepciji hotela ili u najbližoj prodavnici-800m) .

 

Hotel Starfish Resort Varadero 3*           www.starfishresorts.com/en/resort/varadero.aspx

Hotelski kompleks se nalazi na peščanoj plaži. Udaljen je 12km od centra Varadera, 33km od aerodroma u Varaderu, 146km od Havane. Hotel raspolaže sa 411 soba i bungalova; ima 1 glavni restoran, 4 restorana a la carte, 6 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar, klub za decu, teren za tenis, fitnes, bilijar, menjačnicu. Mogućnost bavljenja sportovima na vodi (doplata). Svaka soba ima klimu, TV, telefon, fen za kosu, mini frižider. Mogućnost najma sefa (doplata). Sobe su namenjene nepušačima. Buvgalovi, tipa hacienda, se nalaze bliže plaži, dodatno imaju odvojen imaju dnevni boravak i spavaću sobu, verandu.

Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

Hotel Sol Sirenas-Coral 4*                           www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/sol-sirenas-coral

Hotel se nalazi na peščanoj plaži; 2km od centra letovališta Varadero, 144 km od Havane, 5km od tržnog centra Plaza America i Varadero Golf kluba. Hotelski kompleks čine dva hotela Sol Sirenas i Sol Coral, sa ukupno 660 soba raspoređenih u nekoliko hotelskih zgrada, na površini od 87.000m2 uređenog tropskog vrta. Hotel ima ukupno 6 restorana (2 glavna, i 4 a la carte: italijanski, meksički, orijentalni i roštilj), 2 snek bara, 8 barova, 3 spoljašnja bazena od kojih su dva sa delom za decu, mini klub za decu, bebi klub, 2 teniska terena, fitnes, salon lepote, saunu, masažu, frizerski salon, mini golf, 3 sale za sastanke, menjačnicu. Svaka soba je veoma skromnog izgleda i dekora; ima kupatilo, terasu, klimu, mini frižider, telefon, TV sa satelitskim programom, sef, fen za kosu. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

 

Hotel Blau Marina Varadero Resort 5*  www.marinavaraderoresort.com/

Hotel se nalazi na peščanoj plaži Punta Frances u Varaderu, u blizini Marine; udaljen je 5km od tržnog centra Plaza America i Varadero Golf kluba, 34km od aerodroma u Varaderu, 155km od Havane, 13km od centra Varadera.

Hotel raspolaže sa 548 soba, raspoređenih u 14 dvospratnih hotelskih zgrada; ima glavni restoran, 4 a la carte restorana (riblji, tex mex, italijanski i tapas); snek bar, 6 barova, 3 spoljašnjia bazena, dečiji bazen, salon lepote, fitnes, 2 terena za tenis, igrali šte za decu, biznis  centar, salu za sastanke, suvenirnicu. Svaka soba, ima kupatilo, terasu, klimu, telefon, TV sa satelitskim programom, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef, ketler za pripremu kafe. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

Individualni program putovanja:

1.DAN (sreda) BEOGRAD-PARIZ-HAVANA

Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona - u 04h40časova. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Pariz u 06h40 časova (let AF 6291). Dolazak u Pariz u 09h20 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Havanu u 13h50 časova (let AF 946). Dolazak u Havanu u 19h10 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela u Havani. Individualna prijava, na recepciji hotela u Havani. Noćenje.

 1. i 3. DAN (četvrtak i petak) HAVANA

Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja ili mogućnost organizovanja mnogrobrojnih fakultativnih izleta i poseta: poludnevno panoramsko razgledanje grada (autobusom ili mini busom+pešačka tura kolonijalnim delom Stare Havane): Moderna Havana, Univerzitet, Trg Revolucije, stari-kolonijalni deo Havane, avenija El Prado, Katedrala, Trg San Francisco de Asis, Trg Oružja, Kapitol, Malekon,...; ILI celodnevni fakultativni izlet "Vinjales" - polazak autobusom ili mini busom. Poseta Pinar del Riu, regiji poznatoj po uzgajanju duvana. Poseta fabrici duvana i upoznavanje sa procesom proizvodnje. Nastavak putovanja do Vinjalesa. Obilazak pećine Indijanaca i praistorijskog murala naslikanog na steni. Ručak ILI poludnevni fakultativni izlet "Hemingvej tura" - poseta restoranu Floridita i kafeu Bodegita del Medio. Odlazak do imanja Ernesta Hemingveja "Vigia". Noćenja.

 1. DAN (subota) HAVANA-VARADERO

Doručak. Individualna odjava boravka, na recepciji hotela u Havani. Transfer do letovališta Varadero i izabranog hotela. Individualna prijava boravka na recepciji hotela u Varaderu. Smeštaj u sobe od 16h00 časova. Noćenje.

 1. - 10. DAN (nedelja-petak) VARADERO

Boravak u izabranom hotelu na bazi all inclusive usluge. Slobodni dani za odmor i kupanje ili mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta: "Guama-Punta Perdiz"-celodnevni izlet, "Ostrvo Cayo Largo"-avionom, celodnevni izlet, "Katamaran"-celodnevni izlet, "Sijenfuegos i Trinidad"-celodnevni izlet, “Džip Safari-Rio Canimar”, "Kardenas i obilazak plantaže šećera"-poludnevni izlet. Noćenja.

 1. DAN (subota) VARADERO-HAVANA-PARIZ

Doručak. Napuštanje soba do 10h00-lokalno vreme. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u Havani. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Pariz u 20h30 časova-lokalno vreme (let AF 943) ILI 23h40 (let AF 945).

 1. DAN (nedelja) PARIZ-BEOGRAD

Dolazak u Pariz u 11h15 časova-lokalno vreme (letom AF 943) ILI 14h25 (letom AF 945). Nastavak putovanja za Beograd u 20h35 časova-lokalno vreme (let AF 6292). Dolazak u Beograd u 22h55 časova.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje