Daleke destinacije > Daleke destinacije > Fit Odmor na Tajlandu

Fit Odmor na Tajlandu

 FIT ODMOR NA TAJLANDU

 

SA VESNOM DANILOVAC

  • Program:
  • Polazak:
  • Povratak:
  • Usluga:
  • Prevoz:
  • Fit Odmor na Tajlandu
  • 02.03.2018.
  • 13.03.2018.
  • ND
  • Avio
Cena: 1754 €

 CENA ARANŽMANA PO OSOBI JE: 1 754  EUR

 U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

- Avio karta Beograd-Bangkok-Beograd (ručni prtljag 8kg, prtljag 23kg)

- Avio karta Bangkok-Krabi-Bangkok(ručni prtljag 8kg, prtljag 20kg)

*napomena taksa lokalnog leta je uključena u cenu karte odnosno aranžmana

- Transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Tajlandu ( mini van sa ugrađenom klimom)

- Smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobamana bazi noćenja sa doručkom

Grand Sathorn Bangkok ( http://www.thegrandsathorn.com/ ) - 3 noćenja (do popune kapaciteta)

The Lai Thai Krabi ( http://www.laithai-resort.com/krabi/en/ ) - 6 noćenja (do popune kapaciteta)

- VODIČ NA SRPSKOM JEZIKU

- Joga časovi Tai majstora (po programu)

5 + 1 radionica predavača Vesne Danilovac:

Mentalno emocionalni detox; Detox bola i otrova duše; Šta mi poručuje moj simptom, bolest

i kako pronaći kod zdravlja.; Šta hranite i negujete preterivanjem u hrani, cigaretama, kupovini;

Pokrenite energiju uspeha i blagostanja; Radionica po izboru predavača.

 

Vesna Danilovac

Lekar&coach, 30 godina iskustva, radila u 8 zemalja sa preko 42000 ljudi. Individualne koucinge i edukativne treninge. Neki od njenih klijenata: Viktor Troicki, Damir Dzumhur, Dusan Borkovic, kosarkasi NBA lige i treneri….

http://www.vesnadanilovac.com/wp-content/uploads/2016/04/Biografija.pdf

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO :

-Tajlandska viza (sa uslugom agencije 45 eur)

- Putno osiguranje ( 12 eur za ceo period – do 30 000 eur pokriće)

- Aerodromska taksa za internacionalni let Beograd-Bangkok-Beograd ( 70 eur )

- Fakultativni izleti

- Individualni troskovi

DOPLATE:

Doplata za jednokrevetnu sobu je 450 eur

USLOVI PLAĆANJA:

Placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke na dan uplate.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska (naknadnom promenom programa putovanja može se izmeniti način plaćanja) , uplatom preko računa, na rate platnim karticama po dogovorenim uslovima, ino plaćanje preko instrukcija putem mail-a.

Dokumenta potrebna za VIZU:

1. Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland

(neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane),

2. Fotokopija prednje strane pasoša

3. Fotokopija povratne avio karte

4. Popunjen visa formular ( agencija popunjava)

5. Kolor fotografija 4 x 6 cm

OSTALE NAPOMENE:

Preporučujemo da se putnici informišu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda ili lično u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja usled nepredviđenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, gužve u saobraćaju...). Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije. Ukoliko dođe do popune kapaciteta navedenih hotela agencija je dužna da obezbediti hotele sa istom ili višom kategorizacijom. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporučuje se putnicima da sa sobom ponesu lekove za stomačne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check - in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check - out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini - bar, TV, WiFi, klima uređaj...) Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta. Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Program putovanja je rađen na bazi od minimum 20 putnika. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

 Program putovanja:

02.03.2018 . Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla, Beograd u 11:35h, okupljanje grupe na aerodromu 2 sata ranije. Let preko Dohe do Bankoka.

03.03 - Dolazak u Bangkok u 6:55h. Lokalni let za Krabi. Transfer do hotela. Prijavljivanje u hotel. Noćenje.

04.03 - Joga u jutarnjim satima. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plažama Hong ostrva i obilazak lagune.Radionica : Mentalno emocionalni detoxNoćenje.

05.03 - Joga u jutarnjim satima , Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija . Radionica: Detox bola I otrova duše . Noćenje.

06.03 - Joga u jutarnjim satima,Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, Hram Tigrova pećina i jahanje slonova . Radionica: Šta mi poručuje moj simptom, bolest I kako pronaći kod zdravlja. Noćenje.

07.03 - Joga u jutarnjim satima, Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Phi Phi islands full day tour. Niste bili na Tajlandu ako niste prošetali plažom Maya Bay gde je Leonardo Dikaprio snimao scene iz filma “Plaža”, nešto što morate videti su Phi Phi ostrva. Radionica : Šta hranite i negujete preterivanjem u hrani,cigaretama, kupovini…Noćenje.

08.03 .-Joga Doručak. Radionica: Pokrenite energiju uspeha i blagostanja , dodatna radionica po izboru predavača. Noćenje.

09.03 Doručak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma, povratak u Bangkok. Prijavljivanje u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Bangkok city and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvažnijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise (Večera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uživate u pogledu na Bangkok.). Noćenje.

10.03 .- Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coach and cruise. Obilazak drevnog grada Tajlanda, putovanje kroz istoriju. Noćenje.

11.03 Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije plovece pijace i šoping. Noćenje.

12.03 Doručak. Odjavljivanje iz hotela Slobodno vreme do transfera za aerodrom. Let u 20:40h preko Dohe za Srbiju. Dolazak u Beograd 13.03. u 10.35h. Kraj usluga.

Ostavi komentar

(0) Komentara
Postavite pitanje